Uncategorized @ca

Unim forces amb Holaluz per impulsar la transició energètica

A Veritas tenim un objectiu comú amb la companyia tecnològica de transició energètica Holaluz: incentivar els clients de Veritas i empleats de totes dues companyies a avançar cap a la transició energètica i a adoptar hàbits de vida saludable a partir d’una alimentació sostenible i ecològica.

Unim forces amb Holaluz per impulsar la transició energètica - Ara a Veritas

Gràcies a aquest acord, que està actiu des del passat 1 de febrer del 2024, els membres del Club Veritas, les famílies que vinguin a comprar als nostres supermercats i els nostres empleats podran sumar-se a la transició energètica amb la instal·lació de plaques solars d’Holaluz o connectar-se a l’energia 100% verda. Això els permetrà generar estalvis del voltant del 70% a la factura de llum i disminuir, alhora, les emissions de CO2 a l’atmosfera.

Per la seva banda, els empleats d’Holaluz podran accedir a tallers i continguts exclusius impartits a l’Espai Terra de Veritas orientats a millorar la qualitat de vida, l’alimentació saludable i ecològica.

Dues empreses, un mateix propòsit

Unim forces amb Holaluz per impulsar la transició energètica - Ara a Veritas

Amb aquesta aliança, Holaluz no només fa un pas més cap a la transició verda, sinó que ho fa de la mà d’un soci amb un propòsit i objectius de futur compartits: promoure un canvi de model per tal d’avançar cap a una vida 100% sostenible combinant el consum d’energia 100% verda i el de productes d’alimentació ecològics i respectuosos amb el medi ambient i les persones.

Holaluz va néixer amb el propòsit transcendent d’aconseguir un planeta 100% verd. L’actual emergència climàtica requereix adoptar solucions urgents i Holaluz té la solució per a tot el sistema: la Revolució de les Teulades. Un moviment que transforma m2 de teulades en electricitat verda més barata per a tothom i que persegueix transformar el model de generació d’electricitat vigent –centralitzat i no renovable– cap a un model totalment descarbonitzat. Espanya compta amb un gran potencial per a la generació solar: més de 1.700 hores de sol a l’any i 10 milions de teulades fàcilment transformables en producció d’electricitat verda per a tothom.

Carlota Pi, cofundadora i CEO d’Holaluz

Amb l’objectiu de sensibilitzar sobre els conceptes i les raons pels quals té sentit un consum conscient i responsable, a Veritas impulsem una estratègia de treball en comunitat, sumant forces amb aliats com Holaluz, que comparteixen valors d’empresa i visió de futur. En aquesta línia, hem activat accions de màrqueting col·laboratiu, per apropar els productes i serveis de la companyia tecnològica de transició energètica a tots els públics.

Per a nosaltres, l’alimentació ecològica no és una finalitat per ella mateixa; és el camí per aconseguir un planeta sostenible que continuï oferint salut a les persones i als éssers vius. És la millor solució davant de l’emergència climàtica i de salut pública que vivim actualment. Nosaltres no demanem a les persones que salvin el planeta, però sí que ens acompanyin amb l’alimentació ecològica, que és el millor producte que hi ha.

Silvio Elías, president i fundador de Veritas

Coneix els projectes d’Holaluz.

Descobreix més articles sobre sostenibilitat i activisme.

Contingut relacionat

  • Uncategorized @ca

Instal·lem plaques solars al nostre centre logístic i a les nostres botigues

Instal·lem plaques solars al centre logístic de Lliçà d’Amunt i...

  • Uncategorized @ca

Hem compensat la nostra petjada de carboni por segon any consecutiu

Som neutres en carboni! Des del primer dia, a Veritas...

  • Uncategorized @ca

El cultiu ecològic redueix les emissions de carboni

La principal causa del canvi climàtic són les emissions de...

  • Uncategorized @ca

Tres anys d’aliança amb Oxfam Intermón

Celebrem tres anys d'aliança i compromís amb Oxfam Intermón. Des del 2019,...