Ara a Veritas

Instal·lem plaques solars al nostre centre logístic i a les nostres botigues

Instal·lem plaques solars al centre logístic de Lliçà d’Amunt i a les botigues de Veritas de Platja d’Aro i de Palafrugell. Amb aquesta instal·lació, aconseguirem un estalvi en el consum d’energia dels nostres centres del 40%.

Instal·lem plaques solars al nostre centre logístic i a les nostres botigues - Ara a Veritas

Durant l’any 2022, fem un pas més en la sostenibilitat i instal·lem plaques solars al nostre centre logístic de Lliçà d’Amunt i a les nostres botigues de Platja d’Aro i de Palafrugell. El projecte disposa d’un total de 6.102 m2 amb 790 mòduls de panells solars instal·lats per Solideo, empresa experta en el sector de les renovables. Amb el seu desenvolupament, aconseguirem autogenerar més del 40% de l’energia que consumim, gràcies a la producció de més de 400 kWp repartits en els mòduls solars.

Instal·lem plaques solars al nostre centre logístic i a les nostres botigues - Ara a Veritas

Durant l’any 2021, Veritas va aconseguir reduir un 50% la seva petjada de carboni. Per assolir-ho, durant els últims anys hem dut a terme les accions següents:

  • El 2016 vam passar a ser una cadena de supermercats en què el 100% de la nostra energia prové de fonts renovables.
  • El 2017 vam iniciar el procés de canvi dels gasos refrigerants de les neveres dels nostres supermercats. Amb aquest nou gas, hem reduït un 50% les emissions que generem. Continuem aquest procés perquè cada vegada més botigues emetin gasos de baixa emissió.
  • Hem reorganitzat les rutes dels nostres vehicles per reduir l’impacte que té el transport de mercaderies.

En aquest sentit, el projecte de plaques solars s’emmarca en les diferents iniciatives que estem duent a terme en el nostre compromís amb la sostenibilitat.