Aprèn
Ecotalk con Néstor Sánchez

Ecotalk amb Néstor Sánchez

Néstor Sánchez, psiconeuroinmunólogo clínico y cofundador del centro médico Regenera.

Ecotalk amb Rosa Maria Lamuela Raventós

Rosa Maria Lamuela, professora del Departament de Nutrició, Ciències de l’Alimentació i Gastronomia de la de la Facultat de Ciències de l’Alimentació de la UB.

Ecotalk amb Míriam Tirado - Veritas

Ecotalk amb Míriam Tirado

Míriam Tirado és consultora de criança conscient i periodista especialitzada en maternitat, paternitat i criança.

Nutrició i ciència

Si vols dormir bé, menja ecològic

Són molts els estudis que relacionen l’alimentació ecològica amb un bon estat de la microbiota, la qual cosa al seu torn afavoreix una òptima qualitat del somni. Per això, per dormir bé és recomanable menjar ecològic.

Nutrición y ciencia

La dieta ecològica redueix el risc de càncer de mama postmenopàusic

Un estudi francès dut a terme el 2021 revela que la dieta ecològica, a més de disminuir l’exposició a pesticides, redueix la probabilitat que les dones pateixin càncer de mama durant la postmenopausa.

Nutrició i ciència

Alguns embotits no ecològics acumulen substàncies cancerígenes

Una recerca francesa demostra que certs embotits no ecològics contenen unes substàncies tòxiques considerades cancerígenes (hidrocarburs aromàtics policíclics), que provenen dels pesticides.

Rebost d’aliments


  • Diccionari d'aliments

Albercocs, el sabor dolç de l’estiu

Els albercocs ens transmeten l’arribada de la calor, el bon…

  • Diccionari d'aliments

Kombutxa FEST: gaudeix d’una àmplia gamma de marques i gustos

Faci fred o calor, el kombutxa és una de les…

  • Diccionari d'aliments

Ets celíac o no se’t posa bé el gluten? 

En l’actualitat, augmenten els casos de persones celíaques, sensibles al…

  • Diccionari d'aliments

Ets PRO-proteïna de veritat?

En general, necessitem entre 65 i 75 grams de proteïna…

Vídeos de cuina i benestar


Ceviche de verdures

Recepta de la mà de Sergi de Meià amb l’objectiu de presentar plats saludables i vistosos, que podràs preparar de forma senzilla i ràpida.

Tècniques de cuina


Ous esclafats

Per aprofitar tots els nutrients de l’ou, és millor cuinar-lo a baixa temperatura, de manera que el rovell quedi una mica cru, però de vegades és complicat, sobretot si no tens els estris necessaris per fer aquesta tècnica. Per aquest motiu, a casa pots preparar un ou escalfat o poché, ja que el resultat és molt semblant. 

Llegir etiquetes


  • Llegir etiquetes

L’etiqueta d’un protector solar ecològic

A l’estiu és imprescindible protegir-se del sol, però és igualment…

  • Llegir etiquetes

Refresc de taronja i llimona

Veritas ofereix una àmplia selecció de refrescos amb una varietat…

Consells de bellesa


Cosmètica ecològica


Els cosmètics ecològics estan elaborats amb ingredients d’origen vegetal que no contenen substàncies sintètiques.

Upcycling


Penjador de tests


Si t’agraden les plantes i et ve de gust fabricar-te la teva pròpia jardinera, et proposem donar una segona vida a un pot de mel.