Ara a Veritas

Hem estat guardonats en els I Premis del Retail Espanyol 2023

Hem estat premiats amb el màxim guardó de la categoria Sostenibilitat Ambiental en els I Premis del Retail Espanyol 2023, atorgats per l’Associació Espanyola del Retail (AER).

Veritas premiada en els I Premis del Retail Espanyol 2023 - Ara a Veritas - Supermercats ecològics

Aquesta primera edició dels premis, la gala dels quals es va celebrar a Madrid el 23 de novembre de 2023, va congregar gairebé 400 assistents provinents de més de 150 empreses de 17 sectors del retail i va aconseguir prop de 100 projectes presentats en les seves set diferents categories. Veritas també va obtenir el segon lloc en l’apartat d’Impacte Social.

Premis del Retail Espanyol 2023 – Sostenibilitat Ambiental

La nostra candidatura a aquest reconeixement es va construir sobre la base dels criteris de sostenibilitat (Environmental, Social and Governance [ESG]) que tenim fermament incorporats en tota la nostra estratègia i gestió. Diverses iniciatives en àrees clau ho corroboren, com ara ser la primera cadena de supermercats a Europa a obtenir la certificació B Corp, l’economia circular, la millora de les condicions en la cadena de subministrament, així com la protecció dels drets socials, entre d’altres.

Veritas premiada en els I Premis del Retail Espanyol 2023 - Ara a Veritas - Supermercats ecològics

I de totes aquestes iniciatives, la nostra candidatura va destacar perquè el 2023 hem aconseguit la neutralitat de carboni, per segon any consecutiu, compensant les emissions que no s’han pogut reduir a través de la compra de crèdits de carboni de diferents projectes. Aquest 2023, les hem compensat a través d’un projecte de reforestació a Terol i un projecte de ramaderia regenerativa a la Patagònia argentina.

Per avaluar tots els projectes presentats, AER ha comptat amb un jurat compost per 11 professionals amb àmplia experiència en la indústria, distingits catedràtics d’universitats espanyoles i experts destacats en el sector minorista del nostre país, entre els quals cal destacar Laureano Turienzo, president fundador d’AER.

¿Vols saber més sobre Veritas? Descobreix les seves últimes notícies.

Contingut relacionat

  • Ara a Veritas

Hem estat guardonats als Premis Respon.cat 2022

A Veritas hem estat guardonats en la setena edició dels...

  • Ara a Veritas

A Veritas tenim un clar compromís amb la sostenibilitat

Més enllà de proveir les llars amb productes saludables i...

  • Ara a Veritas

Hem compensat la nostra petjada de carboni por segon any consecutiu

Som neutres en carboni! Des del primer dia, a Veritas...

  • Ara a Veritas

El cultiu ecològic redueix les emissions de carboni

La principal causa del canvi climàtic són les emissions de...