Ara a Veritas

Hem estat reconeguts amb el guardó “Empreses del Futur Present”

Veritas ha estat triada empresa de l’any en el guardó “Dia de l’Empresa – Empreses del Futur Present 2022”. Aquest premi ha estat concedit pel Govern de la Generalitat després d’un procés participatiu que ha comptat amb la votació del conjunt de la ciutadania.

Estem molt orgullosos amb aquest reconeixement, ja que remarca tot l’esforç i el treball que dediquem cada dia a portar una alimentació ecològica, sostenible i socialment justa a totes les llars.

Guardó Empreses del Futur Present - Notícies - Veritas

Empreses del Futur Present

El passat 7 de juny, el Departament d’Empresa i Treball va obrir el termini per votar les 10 candidatures finalistes al premi “Dia de l’Empresa – Empreses del Futur Present 2022”. Des de llavors la ciutadania ha pogut votar per triar a l’empresa mereixedora del reconeixement. Inicialment, es van presentar 62 candidatures i d’aquestes es van seleccionar 10 finalistes, sent els nostres supermercats l’empresa més votada.

Guardó Empreses del Futur Present - Notícies - Veritas

Aquest reconeixement s’ha celebrat en el marc del Dia Nacional de l’Empresa. El seu objectiu és valorar les empreses que impacten positivament en la societat. Aquestes contribueixen a construir una economia més justa, verda i equitativa i ajuden a transformar el present per construir el futur.

L’acte d’entrega del premi

L’acte de lliurament del premi, que va tenir lloc el passat 27 de juny, es va celebrar al Palau de Pedralbes.

Pere Aragonés i Sílvio Elías - Empreses del Futur Present - Notícias - Veritas

El President Pere Aragonés va lliurar el premi i va fer al·lusió al premiat amb les paraules següents:

Som molts els que coneixem vitalitat i la vocació innovadora de Veritas, gràcies a la seva àmplia presència per tota Catalunya, i coneixem també el seu compromís amb valors com la sostenibilitat, el consum responsable i l’origen de proximitat.

Pere Aragonés, president de la Generalitat
Silvio Elías - Empreses del Futur Present - Notícias - Veritas


Silvio Elías, fundador i Conseller Delegat de Veritas, va recollir el premi i va agrair el reconeixement:

Veritas va néixer fa 20 anys amb el propòsit de ser una empresa amb vocació de transformació i impacte. En aquell moment pocs imaginàvem que avui rebríem un premi com aquest. Ens sentim molt agraïts de rebre aquest premi.


Silvio Elías, fundador i Conseller Delegat de Veritas


Aquest 2022 celebrem el nostre 20 aniversari i no podem estar més contents amb aquest reconeixement i amb tota la nostra trajectòria. Moltes gràcies a totes les persones que cada dia treballen perquè Veritas sigui una realitat. Continuem endavant.

Contingut relacionat

  • Ara a Veritas

Seguim creant impacte positiu com a B Corp

Som el primer supermercat d'Europa amb la certificació B Corp....

  • Ara a Veritas

A Veritas tenim un clar compromís amb la sostenibilitat

Més enllà de proveir les llars amb productes saludables i...

  • Ara a Veritas

Veritas, millor empresa per al món 2019

Ens sentim feliços i agraïts d'haver rebut el premi de...