Ara a Veritas

Seguim creant impacte positiu com a B Corp

Som el primer supermercat d’Europa amb la certificació B Corp. Això significa i reconeix que som una empresa compromesa amb la salut de les persones i del planeta. Aquesta és la nostra aportació per construir el món en que tots volem viure.

Som el primer supermercat B Corp - Veritas

Des del primer dia treballem per donar compliment al nostre propòsit original de fer accessible a tothom la millor alimentació, el menjar de debó. Però per aconseguir-ho no només cal oferir un bon producte, sinó que també s’ha de ser una bona empresa. Per això, intentem ser, dia a dia, més conscients, responsables i sostenibles en la nostra gestió i operació.

I com sabem que ho estem fent bé?

Doncs perquè acabem d’obtenir la tercera recertificació B Corp, que ens reconeix com el primer supermercat d’Europa pel nostre compromís amb les persones i amb el planeta.

L’any 2016 vam obtenir la nostra primera certificació convertint-nos així en el primer supermercat de Europa a ser B Corp. Des de llavors, no hem parat d’avançar en la millora del nostre impacte positiu. A partir de la nostra última recertificació en 2018 hem aconseguit:

  • Iniciar nous projectes d’economia circular i reutilització com són el Veritas Textile Project i la Cervesa Segona Vida.
  • Reduir el plàstic dels nostres envasos a través de millores d’embalatge.
  • Continuar realitzant donacions a entitats socials per a reduir el desaprofitament alimentari.
  • Contribuir en la implementació de polítiques a favor d’un entorn segur i igualitari de treball.

Què significa tenir el segell B Corp?

Les empreses amb el segell estan obligades a complir amb rigorosos requisits socials i ambientals i modificar els seus estatus legals perquè els empleats, les comunitats i el planeta siguin tan importants com els accionistes en la presa de decisicions.

Amb més de 4.400 empreses certificades en 77 països i 153 sectors, el moviment empresarial B Corp no només respon a les demandes de la població, sinó que garanteix que les empreses certificades generin un canvi positiu en la societat i el planeta amb la seva activitat.