Ara a Veritas

Veritas, millor empresa per al món 2019

Ens sentim feliços i agraïts d’haver rebut el premi de Millor Empresa per al Món 2019 en la categoria de Changemakers, un guardó que ens motiva a continuar treballant en els àmbits de consum conscient i responsable, salut i sostenibilitat. Veritas, millor empresa per al món 2019 - Veritas

Veritas, millor empresa per al món 2019

Els premis els atorga la certificació B Corp, que valora l’impacte positiu de les empreses per al món en relació amb les persones, el propòsit, la sostenibilitat i la transparència pública juntament amb els guanys. A més, els guardonats amb el premi Best for the World 2019 estan construint una economia més inclusiva i regenerativa centrada a tenir un impacte positiu per a tots els interessats.

Tenim un compromís real

Una de les realitats que ens ha fet mereixedors d’aquesta distinció és l’impacte positiu de Veritas per a un món més sostenible, socialment més just i més transparent. Perquè tenim un compromís real amb l’ecologia, present al nostre ADN. Des del principi, cap a l’any 2002, sempre hem volgut millorar la salut dels nostres clients a través de l’alimentació. Però hem fet un pas més i també ens comprometem a millorar la salut del planeta i l’estil de vida de les persones, revolucionant els seus hàbits d’alimentació i consum.

Apostem per la salut i la sostenibilitat

La nostra missió no es limita únicament a parlar d’aliments. La lluita contra el canvi climàtic, el malbaratament alimentari o el problema del plàstic són tan responsabilitat de Veritas com ho és garantir que mai hem venut un ou de gallina engabiada. En paraules de Silvio Elías -cofundador i conseller delegat de Veritas-, “en la vida un tria si vol ser espectador o protagonista”. I per això apostem per la salut, la sostenibilitat i el servei.

Contingut relacionat

  • Ara a Veritas

Panela Veritas de la mà d’Oxfam Intermón

La panela Veritas forma part d'una gamma ecològica i de...

  • Ara a Veritas

Seguim creant impacte positiu com a B Corp

Som el primer supermercat d'Europa amb la certificació B Corp....