Atenció al client
De dilluns a divendres de 9 a 20 h. Dissabtes de 9 a 14 h (excepte festius).
Faci fred o calor, el kombutxa és una de les millors begudes que pots triar si vols una opció saludable, saborosa i lleugerament gasificada. A Veritas tenim una àmplia gamma de marques i gustos, i fins i tot podràs escollir entre versions convencionals i versions zero, que no aporten sucre ni calories.
El kombutxa és una beguda fermentada elaborada a base de te —normalment verd—, sucre, scoby i, opcionalment, fruites, verdures i altres ingredients per donar-hi un gust o propietat extra. L’scoby és el conjunt de bacteris i llevats que es fa servir per fermentar el te i que s’alimenta del sucre, la qual cosa dona com a resultat una beguda saludable amb una bombolla fina, una quantitat residual de sucre i bacteris probiòtics que ajuden al bon manteniment de la microbiota.
Més enllà dels ingredients, el gust final del kombutxa depèn de la quantitat de sucre utilitzat, del temps transcorregut i de la temperatura. Entre els sabors destaquen el de gingebre i llimona, el de fruites vermelles i l’original, però la varietat és molt més àmplia i hi ha opcions de magrana, de poma i gingebre, de mango, de pastanaga i cúrcuma, de mojito, de cafè, de préssec i moltes altres.
El kombutxa clàssic s’elabora únicament a base de te verd, scoby i el sucre necessari per a la fermentació. És ideal per prendre ben fred, sigui sol, per saboritzar al gust o per preparar altres begudes.
Combinades amb fruites i/o espècies, als nostres supermercats trobaràs nombroses varietats per poder-les tastar i triar la que més s’adapti a tu. Algunes de les nostres guanyadores són gingebre i llimona, fruits vermells o magrana, però els kombutxes de préssec, poma amb canyella, pinya colada o taronja i cúrcuma no es queden enrere.
Si vols fugir dels clàssics i endinsar-te en nous gustos, et presentem varietats com el kombutxa amb lavanda i espirulina o la Supergreen, per a qui vulgui un extra d’antioxidants; Chai, amb aquell toc exòtic i aromàtic, i, per als qui no vulguin o no puguin consumir alcohol ni renunciar a les seves begudes preferides, Kombujito i Not-Birra.
El kombutxa ecològic està elaborat, com a mínim, amb el 95% dels ingredients d’origen agrari ecològics, no contenen OMG i l’ús d’additius permesos és molt limitat. Les tendències alimentàries reals cap a productes mínimament processats, sense additius, d’alt valor nutricional i amb beneficis per a la salut han augmentat amb la consciència del consumidor i, per això, el kombutxa ecològic és la millor alternativa als refrescos!
Descobreix el nostre company de viatge.
T’ha agradat aquest article? Descobreix més aquí.
Gaudeix del bon temps amb begudes refrescants, ecològiques i saludables!...
El batut de remolatxa amb kombutxa pot fer-se amb altres fruites o...
S'acaben les festes, torna la rutina i, per descomptat, arriben...
Cada persona alberga una microbiota intestinal única, i el seu...