Receptes

Batut de remolatxa amb kombutxa


El batut de remolatxa amb kombutxa pot fer-se amb altres fruites o verdures, segons les teves preferències. I també pots substituir la kombucha per quefir d’aigua.

Batut de remolatxa amb kombucha - Receptes - Veritas

Prova la combinació del deliciós batut de remolatxa amb kombutxa, i prepara’t per a un sorprenent viatge de sabors i beneficis per a la teva salut.

Aquest batut únic combina la dolçor de la remolatxa amb l’efervescència de la kombutxa.

Kombutxa, una beguda fermentada


La kombutxa és una beguda fermentada elaborada a partir de te endolcit que ha estat fermentat per una cultura simbiòtica de llevats i bacteris (coneguda com SCOBY, per les seves sigles en anglès). Aquesta meravellosa beguda es caracteritza pel seu sabor lleugerament àcid i suau efervescència, a més dels seus múltiples beneficis per a la salut.

Remolatxa, farcida d’antioxidants


La remolatxa és una veritable font de nutrients. Està farcida d’antioxidants, vitamines i minerals. La seva dolçor natural es combina perfectament amb la kombutxa, que al seu torn contribueix amb enzims i probiòtics beneficiosos per a la salut digestiva i la vitalitat en general.


Aquest batut de remolatxa amb kombutxa és una opció refrescant i saludable per a aquells que busquen una beguda carregada de nutrients i sabor. A més, en utilitzar kombutxa ecològica, garantim que cada xarrup sigui una opció sostenible i saludable. I s’elabora a partir d’ingredients orgànics d’alta qualitat, sense l’ús de pesticides ni productes químics nocius, preservant així la puresa i la salut del nostre planeta.


Si estàs buscant una beguda que et brindi energia, vitalitat i un sabor sorprenent, no busquis més. El nostre batut de remolatxa amb kombutxa  és l’elecció perfecta per a tu!

Elaboració

  1. Col·loca tots els ingredients a la batedora i bat-los fins a obtenir una crema completament homogènia.
  2. Deixa-ho fora de la nevera a temperatura ambient durant 6 hores perquè fermenti lleugerament.
  3. Ja està a punt per prendre, tot i que també el pots refredar al frigorífic i servir-lo amb unes fulles de menta fresca.

Recepta ideada per Nerea Zorokiain Garín.

T’ha agradat aquesta recepta? Descobreix més.

Contingut relacionat

  • Receptes

Fonoll i coliflor amb salsa de taronja

Fonoll i coliflor amb salsa de taronja, una recepta fàcil...

  • Receptes

Sopa de meló i coco

A l'estiu volem preparar receptes fresques per fer front la...

  • Receptes

Pasta veggie a la parmesana

Apta per a vegans i vegetarians, aquesta recepta de pasta...