Ara a Veritas

Donem més de 48.000 euros amb els ecos solidaris del Club Veritas

Gràcies als ecos que han donat els membres del Club, des de l’inici del projecte i fins a finals de l’any 2023 hem donat més de 48.000 euros destinats a diverses causes d’impacte social.

Creu Roja - Donació d'ecos - Som Conscients - Veritas

A principis del 2021, vam iniciar el Club Veritas, la comunitat d’amants de l’alimentació ecològica, certificada, sostenible i socialment justa. Com a membre del Club, a més de poder gaudir d’ofertes exclusives, pots acumular punts de fidelització i bescanviar-los per productes o bé fer donacions en forma d’aliments a entitats benèfiques.

Gràcies als ecos que han donat els membres del Club, des de l’inici del projecte i fins a finals de l’any 2023 hem donat més de 48.000 euros destinats a diverses causes d’impacte social.

En concret, aquest 2023 hem fet una donació de 1.560 litres de llet i brou a la Creu Roja, valorada en més de 3.100 euros. Aquesta aportació la rebran les famílies ateses per l’entitat a Catalunya en el marc del pla Reacciona, una resposta a la crisi per atendre les necessitats de la població davant un context d’increment sostingut dels preus dels béns i serveis bàsics.

Gràfic donació ecos Club Veritas 2023

D’altra banda, durant tot el mes de juny del 2023, amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient, vam fer una campanya de donació d’ecos solidaris a favor de l’organització Plant-for-the-Planet, una iniciativa d’educació ambiental adreçada a un públic infantil i juvenil que lluita contra la crisi climàtica a través de la plantació d’arbres. En aquesta ocasió, vam fer una aportació total de 737 euros.

Moltes gràcies a tots els membres del Club que heu donat els vostres ecos!

Avantatges i descomptes del Club Veritas

Després de tres anys de vida, ja som gairebé 270.000 membres al Club Veritas! Una comunitat de persones que demostra que cada vegada som més els que volem cuidar-nos i respectar el planeta apostant per una alimentació ecològica, saludable i sostenible.

Per ser membre del Club, et podràs beneficiar de cupons de descompte en productes seleccionats, aconseguir un regal pel teu aniversari i gaudir d’ofertes personalitzades segons els teus interessos.

Descarrega’t l’app Veritas o registra’t a https://shop.veritas.es i comença a gaudir dels avantatges que t’oferim per a la salut i la butxaca. Dona’t d’alta del Club i obtingues 9 euros de benvinguda!

Contingut relacionat

  • Ara a Veritas

Arriben els ecos solidaris a l’app Veritas!

Converteix els teus punts de fidelització en ecos solidaris per...

  • Ara a Veritas

A Veritas tenim un clar compromís amb la sostenibilitat

Més enllà de proveir les llars amb productes saludables i...

  • Ara a Veritas

Challenge Veritas: Salut i benestar. T’hi uneixes?

Pensa global, actua local. A Veritas estem compromesos amb els...