Ara a Veritas

Arriben els ecos solidaris a l’app Veritas!

Converteix els teus punts de fidelització en ecos solidaris per col·laborar amb entitats socials.

Arriben els ecos solidaris a l'app Veritas!

Veritas va néixer amb un compromís amb la salut, el planeta i les persones. Per això, t’acostem productes ecològics, carregats de nutrients i sense pesticides, que contribueixen a enfortir els camps de cultiu. A més, tenim relacions justes amb els nostres companys de viatge i contribuïm a dur a terme accions solidàries.

Arriben els ecos solidaris a l’app Veritas!

Ara, fem un pas més i et facilitem la possibilitat de contribuir amb els teus punts de fidelització a entitats socials. En aquest cas, amb Creu Roja.

Vols donar els teus ecos a una causa solidària?

Els ecos són euros de descompte que acumules a l’app Veritas i pots bescanviar en les teves compres.

Per accedir-hi, descarrega’t l’app Veritas i crea un perfil d’usuari. Acumularàs euros per cada compra passant l’app per caixa.

A partir d’ara, pots donar els teus ecos a una causa solidària. D’aquesta manera, Veritas bescanviarà tots els ecos donats i en transformarà l’import en aliments per col·laborar amb Creu Roja.

Sobre Creu Roja

Representa el més important moviment humanitari, ciutadà i independent del món, que fa 155 anys que col·labora amb entitats públiques i privades perquè la humanitat i la dignitat arribin a totes les persones a qualsevol lloc i en tot moment i circumstàncies. A Espanya, Creu Roja disposa de més de 200.00 persones voluntàries i més de 1.400 punts d’atenció a tot el territori, que permeten atendre més de 4 milions de persones a escala nacional.

Contingut relacionat

  • Ara a Veritas

Veritas, millor empresa per al món 2019

Ens sentim feliços i agraïts d'haver rebut el premi de...

  • Ara a Veritas

Seguim creant impacte positiu com a B Corp

Som el primer supermercat d'Europa amb la certificació B Corp....