Atenció al client
De dilluns a divendres de 9 a 20 h. Dissabtes de 9 a 14 h (excepte festius).
Al nostre obrador de Lliçà d’Amunt (Barcelona), elaborem de manera artesanal una gran selecció de pans ecològics que es distribueixen diàriament a totes les botigues. Després de comparar l’etiqueta del nostre pa de motlle integral amb la d’un de marca blanca que es pot trobar en un supermercat, veiem que les diferències són més que notables.
Les diferències entre els dos no es limiten a la quantitat d’ingredients utilitzats, sinó que també radiquen en la qualitat d’aquests. A més, el fet que el nostre pa sigui de producció ecològica garanteix l’absència de possibles restes de pesticides i fertilitzants d’origen sintètic, transgènics o organismes modificats genèticament i additius no autoritzats. D’altra banda, el cultiu ecològic del blat i de les altres matèries primeres fomenta la rotació dels cultius, de manera que contribueix al manteniment de la biodiversitat dels camps.
En el gràfic es pot apreciar que la versió ecològica conté més calories i greixos a causa de l’addició de llet en pols, però són de bona qualitat nutricional. El contingut en hidrats de carboni és igualment superior, la qual cosa indica que s’utilitza més farina i s’elabora amb massa mare. Aquesta última permet prescindir d’altres additius, augmenta la conservació del pa, en redueix l’índex glucèmic i el fa més digestiu, aromàtic i saborós.
Finalment, cal assenyalar que –segons estudis fets per la Dra. Dolores Raigón en el seu llibre Manual de la Nutrición Ecológica. De la molécula al plato– el pa ecològic conté menys aigua i aporta més nutrients i fins a un 33% més de minerals que el pa no ecològic, cosa que significa que és més nutritiu.
Descobreix altres comparacions d’etiquetes.
A Veritas disposem d’una àmplia gamma de conserves de tomàquet:...
Hem comparat l’etiqueta de les nostres croquetes de pollastre de...
A l’obrador de Veritas elaborem una àmplia gamma de referències...
A les nostres botigues disposem d’una àmplia gamma de productes...