Ara a Veritas

Més de 16.000 euros donats en suport a Ucraïna  

Des d’inicis del mes de març, totes les donacions d’ecos del Club Veritas han duplicat el seu valor en suport a Ucraïna. El passat 15 d’abril, vam tancar l’acció amb un total de 8.154.690 ecos que s’han transformat en més de 16.000 euros, destinats a aliments ecològics per al Programa d’Emergència de Refugiats de la Creu Roja. Moltes gràcies a tots i a totes per la donació.

Donació solidària d’ecos en suport a Ucraïna

De la mateixa manera que en altres conflictes bèl·lics, centenars de milers de civils s’han vist obligats a abandonar casa seva a la recerca d’un lloc més segur després de l’escalada de tensió a Ucraïna. Aquesta dramàtica situació requereix d’accions per atendre la població i reduir l’impacte humanitari que produeix. Per aquest motiu, a Veritas hem pensat en accions perquè entre tots i totes puguem col·laborar en la millora de les condicions de les persones refugiades d’Ucraïna i d’altres conflictes que produeixin aquesta situació. 

Refugiats Ucraïna - Creu Roja - Veritas

Dupliquem el valor dels ecos solidaris

Des d’inicis del mes de març i fins al 15 d’abril, totes les donacions d’ecos del Club Veritas que s’han fet han anat destinades al Programa d’Emergència de Refugiats de la Creu Roja. A més, totes les donacions en ecos solidaris han tingut valor doble, ja que Veritas també vol col·laborar amb la causa. D’aquesta manera, en un mes s’han recaptat un total de 8.154.690 ecos que s’han duplicat i s’han convertit en un total de 16.309,38 euros destinats a aliments ecològics per a la Creu Roja.

Programa d’Emergència de Refugiats 

L’objectiu del programa impulsat per la Creu Roja és l’acollida i acompanyament de les persones refugiades al nostre territori en el procés d’assumir progressivament la seva autonomia. Se’ls proporciona allotjament i es cobreixen les seves necessitats bàsiques, com alimentació i roba, entre d’altres, perquè es puguin concentrar al màxim en el coneixement de l’idioma i l’entorn.

El programa impulsa les accions a favor de la integració de les persones refugiades als municipis. A més, en les fases posteriors d’integració, la Creu Roja els proporciona ajudes per a la recerca d’allotjament i feina.

Contingut relacionat

  • Ara a Veritas

Dos anys treballant per provocar un canvi

Continuem lluitant per canviar situacions que ens semblen injustes! Veritas...

  • Ara a Veritas

Donem més de 48.000 euros amb els ecos solidaris del Club Veritas

Gràcies als ecos que han donat els membres del Club,...

  • Ara a Veritas

Vint anys compromesos amb el món i les persones

Des de l’inici de Veritas, l’any 2002, hem apostat per...

  • Ara a Veritas

Arriben els ecos solidaris a l’app Veritas!

Converteix els teus punts de fidelització en ecos solidaris per...