Consells

Complements per eliminar toxines després de les festes

Sovint, les festes de Nadal porten incorporats excessos de menjar i beguda i, quan s’acaben, toca posar ordre als hàbits del dia a dia. El primer pas, i fonamental, és eliminar toxines de l’organisme.

Complements que ajuden a eliminar toxines després de les festes - Consells - Veritas

Complements per eliminar toxines després de les festes

És fonamental alimentar-se de manera saludable i equilibrada. Això vol dir evitar els greixos saturats i els sucres, reducir el consum de proteïna animal i apostar per les verdures de temporada.

Amb l’objectiu d’eliminar toxines, et recomanem alguns complements que al costat d’una alimentació sana t’ajudaran a depurar el teu organisme.

Clorel·la

Aquesta alga microscòpica d’aigua dolça ajuda a depurar l’organisme i és la font més important de clorofil·la que es pugui trobar en un vegetal.

Conté una gran concentració i varietat de nutrients essencials, especialment proteïnes, vitamines i minerals.

Espirulina

Molt rica en ferro i molts altres micronutrients i aminoàcids, l’espirulina és ideal per eliminar toxines i un potent multivitamínic natural.

Si et vols posar a dieta, cal que ingereixis tots els micronutrients necessaris i tant l’espirulina com la clorel·la et poden ajudar a aconseguir-ho.

Card marià

L’alcohol és el nutrient més calòric de tots i pot irritar la mucosa gàstrica (i donar lloc a la cremor d’estòmac), alhora que sobrecarrega de treball el fetge.

El card marià t’ajuda a protegir aquest òrgan, a millorar la seva funció per facilitar la digestió de substàncies grasses i, gràcies a la silimarina, contribueix a eliminar les toxines acumulades.

Si a més d’eliminar toxines vols controlar el teu pes i evitar que la bàscula es dispari, et recomanem evitar els greixos saturats i els sucres, beure molta aigua i fer exercici de forma regular. Unes sanes constums que pots recolçar amb suplements específics que contribueixen al control de gana: glucomanan, cafè verd i crom.

Contingut relacionat

  • Consells

5 hàbits saludables per començar bé l’any

S'acaben les festes, torna la rutina i, per descomptat, arriben...

  • Consells

Millora les digestions amb suplements naturals

Descobreix com millorar les teves digestions amb suplements naturals com...

  • Consells

Bons costums detox

Després de les festes i els excessos nadalencs, toca canviar...

  • Consells

Crema freda de carabassó, anacards i clorel·la

La ecoxef Mireia Anglada ha preparat una crema freda de...