Ara a Veritas

A Veritas Eco Food Service dupliquem la presència hotelera

Des del nostre canal professional Veritas Eco Food Service dupliquem la nostra presència en el sector hoteler gràcies a l’impuls dels nous hàbits de consum.

A Veritas Eco Food Service dupliquem la presència hotelera - Ara a Veritas

Durant l’últim any, hem tingut l’honor de proveir alimentació ecològica a més de 380 hotels, impulsats per l’augment de consumidors compromesos amb la seva salut i el benestar del planeta.

En aquesta línea, Veritas eco Food Service continua creixent i brindant servei a reconegudes cadenes hoteleres com Meliá Hotels, Mas Salagros, Catalonia Hotels, NH Hotels, Radisson Hotels i Hyatt Hotels, els qui han confiat plenament en el nostre enfocament.

Apostant per l’ecològic

La nostra evolució en aquest sector ha estat especialment significativa després de la pandèmia del COVID-19. El nostre volum de distribució hotelera actual és gairebé 11 vegades major que el de 2019, quan només ateníem 35 hotels. A partir de 2020, presentem un servei de distribució capil·lar a totes les cadenes hoteleres estatals, brindant-los una alternativa eficient i professional per a satisfer les demandes de consum ecològic, saludable, sostenible i local en les seves àrees de compres després de la pandèmia.

Després de la pandèmia les companyies hoteleres s’han anat donant compte que la millor estratègia per a accelerar el posicionament del mercat hoteler, és vetllar per la salut dels seus clients.

Silvia Fillola, Chief Operation Manager de Veritas eco Food Service.

Silvia Fillola també valora amb satisfacció la clara tendència de creixement en la incorporació de productes ecològics certificats en l’oferta gastronòmica dels hotels.

A l’indústria hotelera, les millors experiències gairebé sempre es deriven de la qualitat gastronòmica que ofereix l’hotel. Per això, en els últims temps, hem estat testimonis d’una clara aposta en la incorporació de productes ecològics certificats per part de diverses companyies hoteleres.

Silvia Fillola, Chief Operation Manager de Veritas eco Food Service.

Des de Veritas Eco Food Service, valorem molt positivament que cada any hi hagin més hotels incorporen productes ecològics certificats en la seva oferta gastronòmica. En la indústria hotelera, sabem que les millors experiències gairebé sempre es deriven de la qualitat gastronòmica que ofereix l’hotel, i estem agraïts de ser testimonis d’aquesta clara aposta per l’ecològic.

Calitat i responsabiltat

Tots els aliments que servim provenen de la producció ecològica certificada, lliures de pesticides, químics i manipulacions transgèniques, i sempre respectant el medi ambient i el benestar animal.

Els nostres productes s’integren en diferents línies de restauració que l’hotel pugui oferir, com el bufet d’esmorzar, el servei a l’habitació, els minibars, la carta del restaurant i la carta de cocteleria o cafeteria.

D’aquesta manera, brindem una experiència culinària completa i sostenible per als nostres hostes, especialment requerida per turistes provinents de països on el consum de productes ecològics és la norma i busquen aliments saludables i de qualitat. La nostra proposta no sols busca satisfer al client, sinó també fidelizar-lo.

A Veritas Eco Food Service dupliquem la presència hotelera - Ara a Veritas

Estem compromesos a impulsar un canvi positiu en la indústria hotelera, encoratjant a més establiments a adoptar pràctiques sostenibles i responsables. Creiem fermament que els consumidors compromesos amb el medi ambient són cada vegada més conscients del seu impacte i busquen opcions alineades amb els seus valors.


Gràcies a la nostra eficient logística, els nostres productes certificats es distribueixen en tot el territori espanyol, incloent-hi les Illes Balears i Canàries. Ens adaptem a les necessitats i preferències de cada hotel per a garantir que els seus clients gaudeixin d’aliments frescos i saludables durant la seva estada, sense sacrificar qualitat ni sabor.

En el nostre canal professional dupliquem la presència hotelera - Ara a Veritas

Compromís ecològic


El nostre objectiu és continuar col·laborant estretament amb els nostres socis hotelers, desenvolupant i millorant constantment les nostres ofertes de productes ecològics, i brindant-los el suport necessari per a la seva implementació. Ens enorgulleix continuar sent líders en la provisió de solucions sostenibles i saludables per a la indústria hotelera.

Veritas Eco Food Service, la nostra fórmula és simple i transparent: oferir el millor producte, ecològic certificat i de proximitat, juntament amb el millor servei, clau en el sector de l’hostaleria. Tot això recolzat per la força i confiança de la nostra marca Veritas, que porta 21 anys en el mercat ecològic.

Logo Veritas eco Food Service - Veritas

Contingut relacionat

  • Ara a Veritas

Uneix-te al residu zero amb Veritas

Si volem posar punt final a un món governat per...

  • Ara a Veritas

Puja al mood Veritas

Aquest mes de setembre, puja al mood Veritas! Torna a...

  • Ara a Veritas

Instal·lem plaques solars al nostre centre logístic i a les nostres botigues

Instal·lem plaques solars al centre logístic de Lliçà d’Amunt i...

  • Ara a Veritas

Hem estat guardonats als Premis Respon.cat 2022

A Veritas hem estat guardonats en la setena edició dels...