Ara a Veritas

Uneix-te al residu zero amb Veritas

Si volem posar punt final a un món governat per residus i microplàstics hem de passar a l’acció. A Veritas et proposem dues accions perquè entre tots i totes puguem reduir els nostres residus. Uneix-te al residu zero amb Veritas!

Uneix-te al residu zero amb Veritas - Ara a Veritas - Porta una tassa i estalvia en el cafè o te

Uneix-te al residu zero, què pots fer a Veritas per reduir el teu impacte?

De la creació de petits actes diaris neixen els hàbits més importants. Per canviar el futur, hem de començar pel present. És per això que des de Veritas et proposem aquestes dues accions per reduir els nostres residus:

Porta una tassa o got reutilitzable a Veritas i estalvia’t 15 cèntims per cada cafè que demanis

Cada minut llencem 2.854 gots de cafè d’un sol ús, dels quals cadascun triga fins a 30 anys a degradar-se. Aquests recipients, encara que siguin compostos majoritàriament de paper, molt poques vegades aconsegueixen ser reciclats, ja que costa molt separar la capa de plàstic interna que contenen. És per això que acaben en abocadors o incinerats.

A Veritas volem reduir els gots d’un sol ús. Per aquest motiu, si portes una tassa o got reutilitzable, per cada cafè o infusió que demanis a qualsevol de les nostres cafeteries, podràs gaudir d’un descompte de 15 cèntims per unitat.

Porta un tupper a les nostres seccions de carnisseria i peixateria i redueix els envasos d’un sol ús

El camí cap a un món més sostenible està ple de canvi i, amb aquest, els nostres hàbits de compra. A Veritas t’animem a portar un tupper a les nostres carnisseries i peixateries perquè puguem donar-te aliments frescos sense necessitat de consumir envasos d’un únic ús. Com que el més important és la teva salut, perquè l’envàs sigui acceptat haurà d’estar correctament higienitzat a casa.

Quins envasos he de portar?

Tot i que alguns envasos de plàstic són segurs, recomanem que portis envasos de vidre, ja que es reutilitzen millor. Són menys lleugers, però no alteren el sabor i són més segurs quant a la cessió de partícules tòxiques.

Com puc rentar l’envàs de manera segura?

A les nostres botigues Veritas podràs trobar diversos productes de neteja ecològics segurs per a tu i per al medi ambient. Els envasos de vidre es poden posar al rentavaixella sense risc que es deformin.

Contingut relacionat

  • Ara a Veritas

A Veritas tenim un clar compromís amb la sostenibilitat

Més enllà de proveir les llars amb productes saludables i...

  • Ara a Veritas

Vam eliminar el Bisfenol A dels nostres tiquets al 2016

El Bisfenol A o BPA és un producte químic que...

  • Ara a Veritas

Veritas Textile Project: REdueix, REutilitza i REcicla

A Veritas impulsem un servei per recuperar i donar una...