A Veritas organitzem la Setmana de l’Impacte! Newton ja ho va demostrar: tota acció provoca una reacció, i aquesta s’amplifica quan les forces s’uneixen cap a un mateix sentit.
Setmana de l’Impacte
Del 27 al 29 de setembre, a Veritas organitzem la Setmana de l’Impacte. Dedicarem cadascun d’aquests tres dies a un dels principals eixos de Veritas: salut, medi ambient i societat. El nostre objectiu és posar sobre la taula les problemàtiques socials i mediambientals d’avui dia, a més de visibilitzar accions amb impacte positiu.
D’aquesta manera, durant aquests tres dies, organitzarem activitats amb els nostres clients i durem a terme comunicacions divulgatives. Per als professionals del sector, també programarem taules rodones sobre temàtiques relacionades amb aquests tres eixos.
A la Setmana de l’Impacte, unim les forces per liderar un canvi positiu de debò!
Calendari de la Setmana de l’Impacte
27/09 – IMPACTE EN EL MEDI AMBIENT
Per a professionals
2030. Planeta restaurat. Com hi ha contribuït la teva entitat?
Moderador: Jordi Puente, director de l’àrea digital de Corresponsables.
Participant: Mariona Ortiz, responsable dels projectes de reducció del malbaratament alimentari de la Fundació Banc de Recursos i coordinadora del projecte Pont Alimentari, en el qual participa Ecoveritas.
Participant: Jean-Baptiste Boubault, country manager de Phenix.
Participant: Núria de Pedraza, directora de comunicació de AECOC.
Participant: Montserra Ferrer, responsable de projectes d’inclusió social de la Creu Roja.
A més de les donacions periòdiques d’aliments que fem a entitats locals durant l’any, a la Setmana de l’Impacte de Veritas organitzem una trobada de cuina solidària amb la col·laboració de Health Warriors. El nostre objectiu és fer 500 plats de menjar per a entitats socials de Barcelona. L’activitat és oberta a totes les persones que vulguin cuinar i aportar el seu granet de sorra a aquesta causa.
Vine a cuinar amb nosaltres i uneix-te a la causa!
Participant: María Dolores Raigón, doctora en Enginyeria Agrònoma per la Universitat Politècnica de València (UPV) i catedràtica de l’àrea d’Edafologia i Química Agrícola.
Participant: Lucía Redondo, dietista-nutricionista i doctora en ciències.
Participant: Mireia Anglada, coach de salut, ecochef, formadora, conferenciant i investigadora per a la Indústria Alimentària.
En aquesta xerrada de la Setmana de l’Impacte de Veritas, la periodista i empresària Núria Coll aprofundirà en els missatges i el significat de molts conceptes que s’han normalitzat en els productes i també en el discurs de la gent, com ara gluten free, sense lactosa, sense sucres afegits, vegà o bio. Tots aquests reclams publicitaris no garanteixen que els productes siguin saludables, i aquesta és la confusió més gran i també el repte més important que hem de superar, com a societat, actualment.