Ara a Veritas

Celebrem vint anys, tota una generació

Celebrem vint anys! El 17 de gener de 2002 vam fundar Veritas. Des de l’inici teníem molt clar que volíem beneficiar la vida de les persones i del planeta a través de la millor alimentació possible: l’alimentació ecològica. Seguint aquest somni, el 23 de maig del mateix any, vam obrir el primer supermercat Veritas a Barcelona. Des d’aleshores, treballem per oferir a tothom productes saludables, respectuosos amb la societat i el medi ambient, i ser sempre fidels als nostres compromisos.

La Generació Veritas

Durant aquests vint anys no hem parat de créixer. Avui dia som més de vuitanta botigues amb les quals donem servei a més de 175.000 famílies a través de dues marques: Veritas, a Catalunya, el País Basc, Navarra, les Illes Balears, Madrid i Andorra; i Ecorganic,  a la Comunitat Valenciana. A més, des de la nostra filial, Anna Ecològica, també distribuïm els nostres productes a col·lectivitats com ara col·legis, hospitals, empreses, hotels i restaurants. Tot un somni fet realitat i que continua creixent any rere any.

Durant tot aquest temps, moltíssimes persones heu confiat en nosaltres. Som companys, proveïdors i clients-fans que hem viscut en la mateixa època, que veiem el món de la mateixa manera i tenim uns valors comuns. Junts hem sumat forces per portar una alimentació ecològica a totes les llars. Per això, entre tots nosaltres formem la Generació Veritas.

Moltes gràcies a tothom per fer-ho possible!

Manifest de la Generació Veritas

Ara que fem vint anys volem reivindicar la mirada específica que tenim sobre l’alimentació i el món que ens envolta. Per aquest motiu hem creat aquest manifest:

Volem una alimentació:

  • Ecològica certificada, que ho sigui de veritat i no només que ho sembli.
  • Saludable, completament nutritiva, lliure de residus tòxics i que no perjudiqui el nostre cos.
  • Autènticament saborosa, sense artificis ni enganys, amb llistes d’ingredients molt més curtes.
  • Sostenible, que tingui cura de la terra i, si és possible, que la regeneri i la restauri en reciprocitat al que ens dona.
  • Propera i socialment justa, que reconegui el valor i la contribució dels productors i elaboradors ecològics del territori, que els retribueixi justament la feina i que, per tant, puguin continuar fent el que estimen per molts anys, tant per ells com per nosaltres.

Fem vint anys i volem celebrar-ho amb tu!

Ja que aquest 2022 fem un aniversari molt especial, volem celebrar-ho amb tots vosaltres de la millor manera possible. Per aquest motiu, cada mes trobaràs més de 200 productes al 20%. Sí, sí que ho has llegit bé! Descomptes especials cada mes en molts productes.

A més, durant tot l’any tenim preparades d’altres sorpreses per celebrar que fa vint anys que oferim aliments ecològics per a tots i per a cada dia. Estigueu atents als nostres canals de comunicació!

Vint anys compromesos amb el món i les persones

Llegeix més…