Llegir etiquetes

Tomàquet fregit Veritas

A Veritas disposem d’una àmplia gamma de conserves de tomàquet: triturat, fregit, combinat amb verdures, amb bolets, entre altres. Per això, hem volgut comparar l’etiqueta del nostre nou tomàquet fregit amb el mateix producte d’una marca coneguda que trobaríem en un gran supermercat.

Tomàquet fregit - Llegir etiquetes - Veritas

La diferència a simple vista és més que evident, ja que la salsa no ecològica, com passa en la majoria dels casos, conté menys quantitat de matèries primeres, a més d’ingredients innecessaris o de baixa qualitat nutricional com el midó de blat de moro o el sucre, que abarateixen el preu del producte. En canvi, el tomàquet fregit Veritas està elaborat amb oli d’oliva verge extra i amb la quantitat mínima de xarop d’agave necessària per treure la possible amargor de la salsa i realçar-ne el sabor.

A més, el nostre producte està elaborat directament amb tomàquets frescos, sense utilitzar concentrat de tomàquet, com sí que es fa, en canvi, a la versió no ecològica. Això explica no només el seu gust, sinó també el color ataronjat, el mateix que quan es prepara de forma casolana.

Tomate frito ecológico - Leer Etiquetas - Veritas

Per ser de producció ecològica, el tomàquet fregit Veritas garanteix estar elaborat amb més del 95% de les matèries primeres d’origen ecològic, en aquest cas arriba al 100%, i no conté additius. Les hortalisses estan lliures de possibles restes de plaguicides i fertilitzants de síntesi química, no conté ingredients transgènics i l’oli d’oliva verge extra s’extreu en fred directament d’olives ecològiques i només mitjançant procediments mecànics.

D’altra banda, segons estudis realitzats per la Dra. Dolores Raigón, en el seu llibre Manual de la Nutrició Ecològica. De la molècula al plat, el tomàquet ecològic conté quantitats més elevades de vitamina C i altres compostos antioxidants, com els polifenols, que no pas els tomàquets procedents de cultius no ecològics.

 • 5 ingredients
 • Oli d’oliva verge extra
 • Xarop d’agave
 • Sense midons
 • 10 ingredients
 • Oli refinat de gira-sol
 • Sucre blanc
 • Midó de blat de moro
Font: 1Raigón Jiménez, Mª Dolores (2020). Manual de la Nutrición Ecológica. De la molécula al plato. (pp. 493-495). València – Espanya, Sociedad Española de Agricultura Ecológica.  

Troba aquest producte a la botiga online de Veritas.

Descobreix altres comparacions de etiquetes.

Contingut relacionat

 • Llegir etiquetes

Salsa de tomàquet amb verdures al forn Veritas

A Veritas disposem d’una àmplia gamma de conserves de tomàquet:...

 • Llegir etiquetes

Nuggets de pollastre ecològics

A Veritas disposem d’una variada selecció de productes preparats, elaborats...

 • Llegir etiquetes

Hamburguesa de vedella Veritas

A les nostres botigues disposem d’una àmplia gamma de productes...