Receptes

Remenat de bolets shiitake amb verat en oli d’oliva

Aquest remenat de bolets xiitake és perfecte per a qualsevol àpat del dia, ja sigui un esmorzar energètic o un sopar ràpid, però substanciós.

Remenat de bolets shiitake amb verat en oli d’oliva - Recepta - Veritas

Remenat de bolets shiitake amb verat en oli d’oliva


Els bolets xiitake, coneguts per la seva textura carnosa i sabor umami, es complementen meravellosament amb el verat, que aporta proteïnes d’alta qualitat i àcids grassos omega-3. Amb el toc especial de l’oli d’oliva, aquest plat no només és saborós, sinó també saludable.

Per a 2 persones.

Preparació: 15 minuts.

  1. Serveix aquest remenat sucós, afegeix-hi una mica de julivert fresc, i a gaudir!
  2. Neteja i talla els bolets.
  3. Posa a escalfar una paella o planxa amb una mica d’oli d’oliva.
  4. Salta la ceba tendra amb els bolets durant uns minuts.
  5. Bat els 4 ous, afegeix-hi un pessic de sal i afegeix-los a la paella.
  6. Remena-ho enèrgicament i en aquell moment apaga el foc perquè s’acabi de quallar amb la calor residual.
  7. Afegeix-hi el verat i torna-ho a remenar una darrera vegada per barrejar-ho tot.

Autora: Marta León

T’ha agradat aquesta recepta? Decobreix més.

Contingut relacionat

  • Receptes

Ous ecològics Veritas: el nostre viatge amb Ecoparadís – Companys de viatge

Els ous ecològics de la marca Veritas i Ecoparadís provenen...

  • Receptes

Com es pot saber si un ou és ecològic?

El primer que has de fer per identificar si un...

  • Receptes

Com cuinar els millors ous escalfats – Tècniques de cuina

L’ou és un dels ingredients més emprats arreu del món....

  • Receptes

La vitamina D i la seva importància en la salut hormonal femenina

Sabies que la vitamina D, a més de ser important...