Totes i cadascuna de les peces de forn, brioixeria i pastisseria que s’elaboren a l’Obrador Veritas són un exemple de com la passió per la feina ben feta i la selecció dels millors ingredients ecològics poden marcar la diferència en la qualitat d’un producte.
Daniel Berenguer, Planning & Delivery Manager; Toni Nonell, Bread Production & Quality Manager; Lena Farran, Cake Production Manager; Alberto Martínez, Bakery Production Manager.
Obrador Veritas: autèntic, artesanal i ecològic
Al nostre obrador, situat a Lliçà d’Amunt (Barcelona), la qualitat és la màxima prioritat. Des dels inicis, la seva filosofia ha estat la de controlar el producte de principi a fi i transmetre uns valors d’ecologia i veracitat a través de l’elaboració pròpia de pa, brioixeria i pastisseria.
La nostra essència és treballar 100% ecològic, el més artesà possible i satisfer les necessitats de les persones que compren a les nostres botigues.
Xavi Gallés, gerent d’Obrador i Cuina Veritas.
Procurem aportar salut, perquè utilitzem ingredients ecològics de primeres marques, i també sabor, i els processos són totalment artesanals.
Daniel Berenguer, Planning & Delivery Manager.
Pans de primera
Reconegut per oferir una àmplia varietat de pans extraordinaris, al nostre obrador es tria acuradament la matèria primera i es treballa de manera tradicional.
La massa mare de cultiu propi, que alimentem i refresquem cada dia, controlant-ne la temperatura, perquè aporti un sabor i una textura característics.
Toni Nonell, Bread Production & Quality Manager.
Així mateix, el procés d’elaboració del pa inclou una fermentació lenta, que –igual que passa en el formatge o en el vi– resulta essencial per obtenir un producte diferent, amb aroma, durabilitat, cremositat i estabilitat.
Després de pastar els ingredients, deixem reposar les masses durant dues hores i, passat aquest temps, els donem la forma final, tot i que la fermentació prossegueix i oscil·la entre 24 i 72 hores, depenent de la varietat.
Toni Nonell, Bread Production & Quality Manager.
Croissants que no deixen indiferent
El gran èxit de la gamma de brioixeria es consolida en diversos pilars: el primer, l’origen ecològic dels ingredients, des de farines fins a lactis, passant per ous, fruita seca, etc.; el segon, que tot el procés es fa de manera manual, cosa que ens fa invertir una gran quantitat de temps en la preparació, però repercuteix directament en la qualitat; i el tercer, un equip de grans professionals que fa molts anys que treballen aquí; de fet, la majoria de nosaltres ens hem dedicat tota la vida a la brioixeria.
Alberto Martínez, Bakery Production Manager.
El nostre vaixell insígnia és la família de croissants, liderada pel de mantega i el de cereals, dues delícies que el públic adora; i fins i tot tenim un croissant vegà.
A més, la secció proposa un exquisit pa de llet, canyes farcides de sobrassada o seitan, magdalenes i moltes altres opcions, entre les quals destaquen les especialitats típiques: bunyols de Quaresma, coques de Sant Joan, pa de Sant Jordi, tortells de Reis…
El dolç món de la pastisseria
La línia de pastisseria és igualment artesanal i sense preparats de cap mena, només amb ingredients reals i ecològics.
Des de propostes clàssiques, com braços de gitano de nata i de trufa cremats, corones de pasta fullada i nata, saretes, pastís Sacher o mousse de llimona; fins a pastissos vegans i versions més modernes, com el carrot cake vegà i el pastís red velvet, que deu el seu característic color vermell a la remolatxa i no als colorants.
Lena Farran, Cake Production Manager.
Una oferta d’allò més exquisida que s’amplia en determinades dates; per exemple, el dia dels enamorats amb els pastissos de Sant Valentí o per Setmana Santa amb les mones de Pasqua.
Xavi Gallés, gerent d’Obrador i Cuina Veritas.
Contingut relacionat
Des de dins
Cuina Veritas – Des de dins
Ecològica i sostenible, Cuina Veritas t’ofereix una gran varietat de...
Des de dins
Mūn Ferments, pioners en l’elaboració de kombutxa ecològic
El kombutxa ha conquerit el cor de moltes persones per...
Des de dins
La Despensa Social, receptes sanes i ecològiques amb valor social – Companys de viatge
Els risottos Veritas i les receptes de quinoa i preparats...
Des de dins
Taronges Biorange, les més dolces – Companys de viatge
A les nostres botigues arriben les taronges Biorange des de...