Atenció al client
De dilluns a divendres de 9 a 20 h. Dissabtes de 9 a 14 h (excepte festius).
Totes i cadascuna de les peces de forn, brioixeria i pastisseria que s’elaboren a l’Obrador Veritas són un exemple de com la passió per la feina ben feta i la selecció dels millors ingredients ecològics poden marcar la diferència en la qualitat d’un producte.
Al nostre obrador, situat a Lliçà d’Amunt (Barcelona), la qualitat és la màxima prioritat. Des dels inicis, la seva filosofia ha estat la de controlar el producte de principi a fi i transmetre uns valors d’ecologia i veracitat a través de l’elaboració pròpia de pa, brioixeria i pastisseria.
La nostra essència és treballar 100% ecològic, el més artesà possible i satisfer les necessitats de les persones que compren a les nostres botigues.
Xavi Gallés, gerent d’Obrador i Cuina Veritas.
Procurem aportar salut, perquè utilitzem ingredients ecològics de primeres marques, i també sabor, i els processos són totalment artesanals.
Daniel Berenguer, Planning & Delivery Manager.
Reconegut per oferir una àmplia varietat de pans extraordinaris, al nostre obrador es tria acuradament la matèria primera i es treballa de manera tradicional.
La massa mare de cultiu propi, que alimentem i refresquem cada dia, controlant-ne la temperatura, perquè aporti un sabor i una textura característics.
Toni Nonell, Bread Production & Quality Manager.
Així mateix, el procés d’elaboració del pa inclou una fermentació lenta, que –igual que passa en el formatge o en el vi– resulta essencial per obtenir un producte diferent, amb aroma, durabilitat, cremositat i estabilitat.
Després de pastar els ingredients, deixem reposar les masses durant dues hores i, passat aquest temps, els donem la forma final, tot i que la fermentació prossegueix i oscil·la entre 24 i 72 hores, depenent de la varietat.
Toni Nonell, Bread Production & Quality Manager.
El gran èxit de la gamma de brioixeria es consolida en diversos pilars: el primer, l’origen ecològic dels ingredients, des de farines fins a lactis, passant per ous, fruita seca, etc.; el segon, que tot el procés es fa de manera manual, cosa que ens fa invertir una gran quantitat de temps en la preparació, però repercuteix directament en la qualitat; i el tercer, un equip de grans professionals que fa molts anys que treballen aquí; de fet, la majoria de nosaltres ens hem dedicat tota la vida a la brioixeria.
Alberto Martínez, Bakery Production Manager.
El nostre vaixell insígnia és la família de croissants, liderada pel de mantega i el de cereals, dues delícies que el públic adora; i fins i tot tenim un croissant vegà.
A més, la secció proposa un exquisit pa de llet, canyes farcides de sobrassada o seitan, magdalenes i moltes altres opcions, entre les quals destaquen les especialitats típiques: bunyols de Quaresma, coques de Sant Joan, pa de Sant Jordi, tortells de Reis…
La línia de pastisseria és igualment artesanal i sense preparats de cap mena, només amb ingredients reals i ecològics.
Des de propostes clàssiques, com braços de gitano de nata i de trufa cremats, corones de pasta fullada i nata, saretes, pastís Sacher o mousse de llimona; fins a pastissos vegans i versions més modernes, com el carrot cake vegà i el pastís red velvet, que deu el seu característic color vermell a la remolatxa i no als colorants.
Lena Farran, Cake Production Manager.
Una oferta d’allò més exquisida que s’amplia en determinades dates; per exemple, el dia dels enamorats amb els pastissos de Sant Valentí o per Setmana Santa amb les mones de Pasqua.
Ecològica i sostenible, Cuina Veritas t’ofereix una gran varietat de...
El kombutxa ha conquerit el cor de moltes persones per...
Els risottos Veritas i les receptes de quinoa i preparats...
A les nostres botigues arriben les taronges Biorange des de...