La teva millor versió

T’imagines com seria el món si tots nosaltres fóssim sempre la nostra millor versió? Creiem profundament que és possible apropar-nos-hi. Per això existeix Veritas. Des del primer dia hem volgut crear un món on totes les persones puguem oferir el millor que tenim, ser la nostra millor versió, ser la teva millor versió.

La teva millor versió - Veritas

Per què compres a Veritas?

Per salut, pel medi ambient, per la diversitat de productes que ofereixen els supermercats, per la família, pels fills, per mi… Són tantes i tan variades les raons de cadascú, que preferim parlar d’emocions.

Comprar a Veritas significa fer-ho amb la seguretat, la confiança i la satisfacció de saber que tots els productes són ecològics, amb un compromís envers la salut i el medi ambient. Cada persona és única i especial. Tu també ho ets, i a Veritas volem que et sentis bé en tots els àmbits de la vida: des del benestar físic, a través dels aliments, fins al benestar ètic, reflectit en els valors que comparteixes a través de les teves eleccions de consum. Per aquest motiu, el nostre propòsit és crear un món on som la nostra millor versió.

Per fer realitat aquest objectiu, construïm espais a prop de les persones i en aquests espais proposem aliments de debò, certificats ecològics, que han estat conreats i produïts per persones que comparteixen els nostres mateixos valors i compromisos.

Compromesos amb el món i les persones

Veritas és més que un supermercat ecològic, és un compromís amb el món i les persones, una forma de vida. Per això, ens esforcem cada dia per aconseguir la nostra millor versió i contribuir des del nostre espai a transformar el món.

Som aquí per ajudar-te a trobar la millor versió de tu mateix.

Sabem que no sempre és possible, però sí que ho és en molts moments: quan et cuides, quan cuides els teus éssers estimats, quan cuides el medi ambient i et preocupes per la societat en la qual vius, quan tries on omplir la nevera… Cadascú sap quina és la seva millor versió. I a tu, què et mou?

Quina és la teva millor versió?

Massa sovint oblidem preguntar-nos “com em sento?”. A cada moment podem respondre des d’una sensació física o una emoció. És una pregunta senzilla i, alhora, molt rellevant per poder actuar amb nosaltres mateixos en conseqüència amb la nostra resposta.

Hem representat gràficament el nostre propòsit mitjançant una diversitat de colors i mides que corresponen a les diferents millors versions de cadascun de nosaltres, sempre vitals i positives. La “R” invertida simbolitza la perfecta imperfecció de la millor versió de cadascú.

La millor versió de l’Alba Parejo és menjar el que li ve de gust sense restriccions i de qualitat, descansar, estar amb les persones que l’estimen, cuidar-se i descobrir(-se) acompanyada de @supermercadosveritas.

I a tu, què et senta bé?

 

A vegades està bé parar-nos a pensar què és allò que ens fa sentir bé i que aconsegueix treure el millor de nosaltres mateixes.

Per a Anna Torelló és important cuidar-se, per dins i per fora. Estar envoltada de gent que estima i l’estima. Provar coses noves i gaudir d’un bon menjar. També superar reptes esportius i professionals.

Des de @supermercadosveritas t’animem a compartir què és allò que et fa sentir bé i treu la teva millor versió.

“Cuida de tú primer per a poder cuidar dels altres” 🤍

Per això, la Gina procura dedicar petits moments del dia a fer coses que li facin sentir bé com, per exemple:

✨Preparar i prendre’s tranquil·lament un bon matcha abans de posar-se a treballar.
✨Escoltar música que li agrada mentre cuina.
✨Moure’s o fer exercici.

I tú, quins feixos per a cuidar-te i treure la teva millor versió?
Amb @supermercadosveritas t’animem a compartir què és allò que et fa sentir bé🫶🏻.

L’Ally s’exigia molt per ser perfecta, fins que aquesta manera de pensar li va fer danyar fins i tot la seva salut mental 🙁

I ara que mira enrere, si pogués donar-se un consell, diria: Ally, simplement sé la teva millor versió.

Un dia et fas tot des de zero i un altre compres un que ja està fet (si vols opcions vegetals, sostenibles i saludables, @supermercadosveritas sempre té opcions i a més ecològiques) perquè no et dona la vida.

Perquè no som aquí per a lluitar una batalla amb la perfecció que mai podrem guanyar. Ets aquí simplement per a ser, la teva millor versió 🫶🏻

L’Ari vol compartir-nos els canvis vitals que ha implementat en el seu dia a dia per a gaudir del regal de VIURE.

Com ella diu, el teu benestar depèn de diversos pilars… És tan important l’esport com el descans, la vida en comunitat, com els moments de desconnexió… i sobretot, l’alimentació. Què mengem, quant mengem i quan mengem… que l’alimentació sigui la teva medicina. És per això que ella tria productes de la millor qualitat en @supermercadosveritas.

I tu, com aconsegueixes la teva millor versió?

Aquestes són algunes de les accions diàries i/o setmanals que duu a terme Míriam Fabà per a sentir-se bé amb si mateixa i per a continuar aportant el màxim valor! ❤️

✅ Entrenar amb els seus compis 🏋🏻‍♀️

✅ Cuidar la seva alimentació amb ingredients 100% vegetals i ecològics de @supermercadosveritas 🍋

✅ Els cariñitos amb Caty 🐱

✅ Fer respiracions profundament i conscients 🙏🏻

✅ Teixir una bufanda de cotó 🧶

✅ Caminar per la naturalesa 🌳

✅ Sortir de la seva zona de confort 🙋🏻‍♀️

I tu? Quins feixos per a treure la teva millor versió? 🤔💭

José Luis s’ha passat a fer la compra vegana del xaval per @supermercadosveritas que li han recomanat i, sembla que li ha agradat el lloc.

Moltes opcions veganes, embotits, formatges, dolços, etc. Tot de proximitat, donant suport als agricultors de la zona. En Veritas la llista d’ingredients és menor per a usar menys “afegits insans” i busquen que sigui nutritiva i saludable.

A més del planeta i la salut, donen suport a les causes socials tenint productes compromesos com una línia de cafès i xocolates amb “Oxfam” i un altre per a associacions de salut mental o desodorants que els beneficis van per al càncer de mama.

Treu la teva millor versió. 😉

Aquesta és la millor versió de la Berta Aroca. 🌟🧡

No sé si us ha passat, però més d’una vegada a la Maite li han proposat canviar per a ser aquesta famosa millor versió d’una mateixa i ha acabat sentint-se frustrada per voler arribar a tot alhora. Ser més saludable, més positiva, més social, més reeixida… tant que aquesta percepció del que hauria de ser la seva millor versió acaba fent-la sentir pitjor.

Per això és important parar-se a reflexionar sobre el que significa per a ella aquesta millor versió. I sobretot ser compassiva, realista i tenir paciència. Aprenent a acompanyar-se en totes les etapes, sent flexible i no deixant de costat les seves necessitats reals. 💗

T’ha passat alguna vegada? Què entens tu per “la teva millor versió?

Gràcies @supermercadosveritas🫶🏻🥹

@lorenaleft: Abraçar les nostres tares com a part de la millor versió de nosaltres mateixos, perquè sense elles, no seríem 💗

QUINA ÉS LA TEVA MILLOR VERSIÓ?

Des de @supermercadosveritas hem animat a la Bea a compartir com ha estat la seva millor versió fins al dia d’avui, i ha arribat a la conclusió de que…

Per a aconseguir la millor versió d’un mateix, no hauria de ser la perfecció l’objectiu, ni comparar-nos amb altres persones contínuament. No existeix una millor versió universal per a tothom. Cadascun de nosaltres és una versió única i especial en si mateix.

En el seu cas mai va imaginar que una de les seves millors versions la trobés en un moment dur per a ella. Aquest moment li va donar una nova oportunitat. Li va canviar la perspectiva de la seva vida. I va ser llavors quan va arribar el canvi… el seu canvi. Va començar a estudiar dietètica i nutrició, a compartir receptes, i a ajudar a altres persones com ella.

Pensa que la clau està a enfocar-nos en el creixement personal, la cerca de la pau interior, la felicitat i el significat de la teva pròpia vida.

Què opines? 🤗

Un dia amb la Alex Gilbert sent la seva millor versió 🌸 sabeu l’important que és per a ella el selfcare ✨ en aquest vídeo us explica les coses que li van bé a ella per a sentir-se bé amb si mateixa 🧸🤍🍂

Fa ja 3 anys que la Laura va decidir deixar Madrid, el seu treball estable d’oficina, el seu pis i tot el seu entorn, per a canviar de vida a una cosa més concorde als seus valors, una millor versió per a ella.

Arribar on està ara no ha estat un canvi de la nit al dia, sinó progressiu. Cada dia tracta de ser millor que l’anterior en diferents aspectes.

Tres anys després té una vida i uns hàbits que van molt concorde als seus valors, com una alimentació balancejada, ecològica i saludable, però que segur aniran evolucionant amb ella. La seva millor versió no és perfecta, ni pretén ser-ho. Però li il·lusiona saber que la progressió en la meva vida sempre és a millor, sigui com sigui.

I per a tu, quina és la teva millor versió?

Fa 12 anys la Marta va perdre la seva salut. Un càncer li va fer adonar-se que sense salut res més importa, per la qual cosa aquell dia es va comprometre a cuidar de la seva salut cada dia.

🥬 Nodrint-se amb aliments que li omplen de salut i energia
🌱 Amb aliments ecològics que li carreguen de nutrients en @supermercadosveritas
🏋🏽‍♀️ Exercitant el seu cos perquè es mantingui fort
🌲 Passant temps en la naturalesa amb aire pur i estrès fora
🧑🏼‍❤️‍🧑🏽 Envoltant-se de persones que l’omplen de riures i amor
💖 No deixant per a després tot el que estima fer, viatjar, aprendre, riure i sobretot continuar cuidant la seva salut

Des d’aquest dia es va comprometre a ser la seva millor versió i a motivar-vos a valorar la vostra salut sense necessitat de perdre-la com va ser el seu cas ☺️

El teu que fas per a ser la teva millor versió i cuidar de la teva salut? 👇👇👇👇

La millor versió de la Miriam està per arribar i està desitjant conèixer-la, però si té alguna cosa clara és que quan arribi vol mirar enrere i no se senti una desconeguda, vol que es reconegui i es sentim orgullosa.

Es sol escriure cartes a la Miriam del futur precisament amb aquesta preocupació. Què la Miriam del futur s’oblidi de la Miriam de l’ara. Li compta qui és i qui vol ser. Li pregunta si ho ha aconseguit, si s’ha oblidat. Si segueixen al seu voltant les persones que vol o si ja no estan. Li pregunta qui les ha ajudat a ser els qui són. Però sobretot, li demana que no miri amb ulls d’adulta els desitjos d’una Miriam jove.

Gràcies @supermercadosveritas per fer que dediqui un ratet a pensar-se en aquesta col·laboració i acompanyar-se en aquesta època que per a ella no ha estat fàcil omplint la seva nevera i la seva tripeta amb un munt de productes vegans i ecològics per a cuidar més tant d’ella i com del seu entorn.

Aquí van els reptes per a 2024 del Valentí Sanjuan, quins són el vostres? 🤘🐗🕺💥
·
Ja està donant-li dur als entrens, posant molt molt molt focus en l’alimentació sana i ecològica al costat de @supermercadosveritas per a estar més fort que el vinagre pera també per a solucionar tots els escàndols que ha tingut en algunes carreres boges del passat ⚡💥🕺😬

Avui descobrim la millor versió de la Clara Lago.🎙️🧡
No et perdis aquesta xerrada entre el nostre fundador Silvio Elias i l’actriu Clara Lago. 🎬
Visita l’ENLLAÇ per a veure la xerrada completa en el nostre canal de YouTube.👈🏼

🌱Aquest divendres la Rosa Rullan fa un bon esmorçar, revisant que hagi deixat tot el treball fet per a desconnectar totalment el cap de setmana, fent la llista de la compra i programant el que ha de comprar a @supermercadoveritas, que és un supermercat ecològic on troba productes boníssims, per a menjar bé tota la setmana.
Així és la seva millor versió ❤️🌱✨

Cesc Escolà- tu mejor versión- Veritas

Cesc Escolà, fitnes trainer de TV Spain, ens explica com aconsegueix ser la seva millor versió. Comenta que la seva passió és impartir classes de fitnes i cuidar la seva alimentació, ja que és la base de la salut. 🥝🥑I per això, considera que comprar productes de proximitat i ecològics en els nostres supermercats és una bona opció.✨

Laura Zurriaga- tu mejor versión-varitas

Avui tenim a Laura Zurriaga que ens compta alguns dels seus secrets per a treure la seva millor versió.


Per a començar el dia amb molta energia, sempre menja un bon desdejuni. Però perquè la vida vagi bé, els seus secrets són la constància, esforç i una alimentació saludable.🧡

Keto con Laura- tu mejor versión- Veritas

Ser mamà és un gran canvi. Laura Garat ens compta els canvis que va fer en el seu dia a dia per a cuidar a la seva petita com a ella mateixa, i així ser la seva millor versió.✨

Despertar-se abans que Carla, la seva filla; escriure i manifestar en un quadern abans d’anar-se a dormir; i reconnectar amb la seva passió: la cuina amb aliments de qualitat, ecològics i de proximitat. Petits canvis que fan molt per a cada dia estar més prop de la seva millor versió.💖

Jorge Fernández, presentador de televisió, ens explica la seva millor versió en una entrevista amb Sílvio Elías, president i cofundador de Veritas.

“Van portar unes maduixes d’un supermercat i tenien 37 pesticides diferents”. 🍓 Una dada que va esmentar Jorge Fernández en l’entrevista que li vam fer per a ‘la teva millor versió’.

I això no sols succeeix amb les maduixes, sinó amb moltíssimes fruites i verdures que no són ecològiques.❌Per això, en Veritas t’oferim productes ecològics i lliures de pesticides químics. Ens interessa la teva salut.🧡