Ara a Veritas

Hamburgueses vegetals casolanes llestes en 10 minuts – Lab Veritas

Et presentem la innovadora proposta de mixes de cereals, llegums i verdures perquè puguis preparar-te d’una manera senzilla i ràpida les teves pròpies hamburgueses vegetals casolanes. Hamburgueses vegetals casolanes llestes en 10 minuts - Lab Veritas Continuem buscant solucions pràctiques i econòmiques perquè puguis gaudir dels millors productes a casa. En aquesta ocasió, et volem presentar la innovadora proposta de mix per a vegeburgers de la marca Celnat.

Hamburgueses vegetals casolanes llestes en 10 minuts

Mixos de cereals, llegums i verdures perquè puguis preparar d’una manera senzilla i ràpida les teves pròpies hamburgueses vegetals i beneficiar-te de l’aportació de proteïna completa, a més de vitalitat i energia. Remulla durant 10 minuts 200 g de mix amb 50 cl de beguda vegetal, llet o ou batut. Després, cou-ho a la planxa i assaona-ho amb sal o espècies. A més pots afegir-hi verdures ofegades per completar la fórmula. Amb aquest procés, cada hamburguesa que preparis et costarà menys de 50 cèntims.

Civada i azukis

Des de l’antiguitat, els cereals són un aliment indispensable en la dieta de l’ésser humà. Entre aquests, destaca la civada ecològica, un cereal que proporciona energia, vitalitat i benestar, a més de ser un remei extraordinari per a molts tipus de malalties. Amb l’objectiu d’aconseguir una aportació de proteïna completa, aquest mix per a vegeburgers inclou azukis, un llegum típic dels països orientals, molt útil per enfortir el ronyó.

Quinoa i verdures

La quinoa és un aliment excepcional des del punt de vista nutritiu, ja que és rica en proteïnes d’alt valor biològic. Ens aporta tots els aminoàcids essencials que necessita el cos, a més de ser una bona font de fibra i minerals com el ferro i el calci. Gaudeix amb aquesta recepta que hem preparat d’hamburgueses de civada i azukis amb xampinyons!  

Contingut relacionat

  • Ara a Veritas

Un plat replet de nutrients en tan sols deu minuts – Lab Veritas

Com deus haver anat veient, moltes de les nostres propostes...

  • Ara a Veritas

Que l’aliment sigui la teva medicina: quefir d’ametlles – Lab Veritas

Compartim amb orgull el nou producte de la marca Ecolife:...