Ara a Veritas

Un plat replet de nutrients en tan sols deu minuts – Lab Veritas

Com deus haver anat veient, moltes de les nostres propostes d’innovació van en la línia d’oferir-te solucions fàcils i ràpides, però carregades de nutrients. Els mixos precuits no són una excepció- Es tracta d’unes barreges de cereals, llegums i verdures en versió deshidratada que tan sols necessiten deu minuts de cocció. Un plat replet de nutrients en tan sols deu minuts - Lab Veritas

Un plat replet de nutrients en tan sols deu minuts

El gran avantatge d’aquests plats és que cada aliment requereix un temps de cocció determitat. Per això, el secret d’aquests productes és que s’ha cuit prèviament cada ingredient per separat perquè tu puguis acabar de cuinar la resta de la recepta a casa.

Mix de búrgul i llegums

Una combinació excepcional de búrgul, sèmola, soja, llentia coral i quinoa vermella que conté tots els aminoàcids essencials que necessita l’organisme. Amb l’avantatge, a més, que no aporta colesterol ni greixos saturats. El blat búrgul ha estat partir, però no refinat, així que manté part del seu segó. El nutrient principal del búrgul són els hidrats de carboni semicomplexos, que units als dels llegums són una excel·lent font d’energia de metabolització intermèdia, el combustible perfecte per nodrir el cos i el cervell. A això s’hi suma la bona proporció de vitamines del grup B i minerals com calci, ferro i fòsfor, coure i fibra dietètica, especial per controlar els nivells de colesterol en sang i regular el trànsit intestinal. Mix de búrgul i llegums - Veritas Anima’t a preparar aquestes senzilles receptes i dona’ls el teu toc personal afegint-hi salses o les teves verdures preferides. Al nostre web trobaràs una vídeo recepta del mix de búrgul i llegums amb pesto vermell; saborós i aromàtic, és ideal per a dietes vegetarianes.

Contingut relacionat

  • Ara a Veritas

Mix de búrgul i llegums amb pesto vermell

Saborós i aromàtic, el mix de búlgur i llegums amb...

  • Ara a Veritas

Un món vegà per descobrir

La gran diversitat de la producció ecològica satisfà la creixent...