Llegir etiquetes

Canelons de carn Cuina Veritas

Plat nadalenc per excel·lència, els canelons es poden fer de moltes maneres i amb els ingredients més variats, tot i que la recepta de carn és, sens dubte, la més popular. Hem comparat l’etiqueta dels canelons de carn ecològics de Cuina Veritas amb la d’uns canelons no ecològics i la diferència és abismal.

Els amants d’aquesta recepta en mengen durant tot l’any. Malgrat que el consum de canelons es concentra durant les festes de Nadal, quan se solen preparar aprofitant l’excedent del clàssic rostit de Nadal. Elaborar-los requereix temps, afecte i paciència per preparar tant el farciment com la pasta, per la qual cosa és habitual comprar-los fets. No obstant això, és important triar una opció feta a base d’ingredients de qualitat.

La etiqueta de unos canelones de carne ecológicos - Veritas

Canelons de carn Cuina Veritas

Canelons de carn: etiqueta ecològica: només ingredients naturals

En la recepta ecològica només trobem ingredients naturals, com els que hi ha a qualsevol cuina: carn de pollastre, tomàquet, ceba, oli d’oliva verge extra, llet, farina de blat…

La etiqueta de unos canelones de carne ecológicos - Veritas

Canelons de carn: etiqueta no ecològica: brou processat, conservants, additius…

En revisar els ingredients dels canelons no ecològics ens trobem amb una mescla de diferents carns; conservants i additius, com midó modificat de patata; brou processat amb maltodextrina de patata i proteïna hidrolitzada de blat de moro; potenciadors del gust o sucres afegits.

La etiqueta de unos canelones de carne no ecológicos - Veritas

Carn de pollastre, protagonista de la recepta tradicional

Mentre que en la versió no ecològica trobem una mescla de carns processades (pollastre, porc i vedella), l’alternativa ecològica únicament conté carn de pollastre ecològic. Molt tendra i melosa i rica en minerals i greixos saludables. Unes característiques oposades a les de la carn de pollastre no ecològic, que resulta menys saborosa i amb un valor nutricional inferior.

Totes dues opcions tenen un valor calòric similar i pràcticament la mateixa quantitat de greixos, tot i que la qualitat d’aquests és molt diferent. Els canelons ecològics es fan amb oli d’oliva verge extra i lactis sencers, enfront de l’oli de gira-sol i els lactis parcialment desnatats dels canelons no ecològics. Així mateix, els ecològics aporten gairebé la meitat d’hidrats de carboni i aproximadament el doble de proteïnes.

Un plat com els d’abans

La selecció d’ingredients ecològics de qualitat garanteix el gust i l’aroma del plat, a més de potenciar-ne les qualitats nutritives. Si vols gaudir d’un plat saborós com els que fan les àvies, et convidem a tastar les nostres varietats ecològiques de canelons de verdures o gall dindi.