
Atenció al client
Horari: Dl-Dv: 9h-20h Ds: 9h-14h
(excepte festius)
(+34) 930 346 443

Compra en línia

Veritas
L’estiu és l’època de les fruites hidratants i fresques, com la síndria i el meló. La natura és sàvia i ens dona els aliments que necessitem a cada moment. Per això, quan pica la calor, tenim aquestes meravelloses fruites amb un alt contingut en aigua. Aquest juliol i agost, gaudeix-les ecològiques!
A les nostres botigues trobaràs melons ecològics de les varietats pell de granota, cantalup, gàl·lia i groc, tant sencers com tallats pel mig.
Els melons d’origen ecològic són lliures de possibles restes de pesticides i fertilitzants de síntesi química i, alhora, la seva producció afavoreix el manteniment de la biodiversitat.
A més a més, quan són de conreu ecològic presenten menys quantitat d’aigua i més de matèria seca, que es tradueix en més sabor.
Afegir bocins de meló a amanides amb cogombre, alvocat i fulles d’alfàbrega i anet és una combinació que hi aportarà un contrast de gustos. Si busques un plat lleuger, tasta una amanida de meló amb pernil ibèric, ruca i vinagreta de mel i llimona, ideal com a entrant.
1 Guía de alimentos y bebidas. Fundació Espanyola de la Nutrició.
2 Raigón Jiménez, M. Dolores (2020). Manual de la nutrición ecológica. De la molécula al plato. (p. 417-479). València, Societat Espanyola d’Agricultura Ecològica.
A les nostres botigues trobaràs síndria negra procedent sempre de conreus ecològics, concretament de camps de Tarragona (Catalunya).
Les síndries d’origen ecològic són lliures de possibles restes de pesticides i fertilitzants de síntesi química i per conrear-les es fan servir tècniques que no exhaureixen els nutrients del sòl i permeten el manteniment de la biodiversitat.
D’altra banda, segons diversos estudis, les fruites ecològiques aporten menys aigua i més matèria seca, i per això són més riques en nutrients i més gustoses.
La síndria se sol consumir fresca, a trossos com a postres o snack, per exemple, però també és ideal en amanides i combina molt bé amb formatge feta, menta i un toc de llimona. Una altra opció lleugera és començar un menjar preparant una sopa freda de síndria amb iogurt, una mica de gingebre i herba-sana.
1 Guía de alimentos y bebidas. Fundació Espanyola de la Nutrició.
2 Raigón Jiménez, M. Dolores (2020). Manual de la nutrición ecológica. De la molécula al plato. (p. 417-479). València, Societat Espanyola d’Agricultura Ecològica.
L’estiu és una època de l’any que ens presenta fruites...
Amb l’arribada de la calor, la dieta dels nens ha...
El protagonista d’aquesta completíssima amanida d’estiu és, sens dubte, el...
A l'estiu volem preparar receptes fresques per fer front la...