Consells

Enforteix el sistema respiratori

La tardor i l’hivern són les estacions dels virus del sistema respiratori i el descens de les temperatures n’afavoreix la transmissió. Els pots prevenir alimentat-te bé i amb l’ajuda d’aliats naturals que estimulen el sistema immunitari. Enforteix el sistema respiratori - Consells - Veritas A poc a poc va arribant el fred i, si les defenses estan baixes, l’aparell respiratori es pot veure exposat. Els complements alimentaris són fonts concentrades de nutrients que, juntament amb una dieta variada i equilibrada, contribueixen a mantenir el benestar de l’organisme.

Enforteix el sistema respiratori

Pròpoli

Es calcula que existeixen entre 200 i 300 components actius en el pròpoli: resines, cera, olis essencials, pol·len, minerals, vitamines i altres compostos orgànics. Es tracta d’una substància natural que les abelles utilitzen per construir els ruscos i que obtener de les gemmes dels arbres o altres fonts vegetals.

Extracte de pròpoli

Amb pròpoli, dròsera, farigola i liquen. Entre les propietats que tenen les plantes destaca la d’eliminar l’excés de mucositat dels pulmons i les vies respiratòries. Són aliats naturals en la lluita contra els problemes de respiració i actuen contra la tos seca, contrarestant la irritació de la mucosa, i contra la tos productiva, afavorint la hidratació i l’eliminació del moc.

Oli essencial d’eucaliptus

Els olis essencials són substàncies volàtils que s’han utilitzat des de l’antiguitat per proporcionar benestar físic i mental. Aquest potent concentrat s’extreu a través de diferents processos de flors, fulles, arrels o llavors. L’oli essencial d’eucaliptus pot ajudar-te a enfortir el teu sistema respiratori per la seva riquesa en cineol, un element que atresora propietats expectorants que relaxen la tos de forma gairebé instantània. Utilitza-ho a través d’un vaporitzador o difusor per a la seva inhalació. Afegeix unes gotes i inhala el vapor. Enforteix el sistema respiratori - Consells - Veritas Descobreix la nostra recomanació de farmaciola natural per augmentar la calor corporal.

Contingut relacionat

  • Consells

Farmaciola natural per augmentar la calor corporal

El fred ambiental afecta l'organisme i poden aparèixer problemes circulatoris,...

  • Consells

Remeis naturals per la grip i els refredats

Malgrat que els símptomes de la grip i el refredat...