
Atenció al client
Horari: Dl-Dv: 9h-20h Ds: 9h-14h
(excepte festius)
(+34) 930 346 443

Compra en línia

Veritas
Els autors de la investigació afirmen que els estudis epidemiològics donen suport a la hipòtesi que la reducció a l’exposició a microorganismes en la societat promou l’atòpia. Els diclorofenoles són àmpliament usats com a pesticides i per a la cloració de l’aigua, i mostren un potent efecte bactericida que podria afectar la microflora del medi ambient. No obstant això, no se sap si el seu ús està associat amb una major prevalença d’al·lèrgies.
Per avaluar l’associació entre l’exposició als pesticides, que apareixen com a contaminants ambientals (representats pels diclorofenoles), i la sensibilzación al·lèrgica (mesura pels nivells en el sèrum d’IgE al·lergen-específic), es va veure el que succeïen amb una mostra de 2.211 persones de més de 6 anys d’edat, representatives de la població general (amb dades procedents de l’Enquesta Nacional de Salut i Nutrició dels Estats Units -NHANES – 2005 – 2006). Es va considerar que l’exposició a diclorofenoles era alta si els seus nivells en orina eren al 75th percentil o sobre ell.
Es van aplicar uns mètodes d’anàlisi de dades, evitant factors de confusió, i els resultats mostraven que la sensibilització a un o més al·lèrgens alimentaris era més comú en aquelles persones exposades a 2 metabòlits dels diclorofenoles. Després d’un ajust multivariable, els nivells de Diclorofenol en l’orina en el percentil 75th o sobre ell estaven associats amb la presència d’una sensibilització alimentària (odds ratio, 1.8; 95% interval de confiança, 1.2-2.5; P = .003) . No es va veure associació entre l’exposició a Diclorofenol i la sensibilització als aero-al·lèrgens només.
Els aliments ecològics són més sans, segons un informe publicat...
Els beneficis dels aliments ecològics són notables, segons un estudi...
Les maduixes ecològiques tenen un potencial anti-cancerigen molt més gran...