Consells

Com tractar les vermellors del rostre

Les pells amb cuperosi es caracteritzen per tenir vermellors localitzades principalment a les galtes, els pòmuls i el nas. Al principi són difuses i intermitents, però es poden tornar permanents. Com tractar les vermellors del rostre -  Consells - Veritas Es tracta d’un problema de la dermis que cada vegada pateixen més persones, però que es pot tractar amb l’ús regular de cosmètics naturals formulats a base d’ingredients especialment seleccionats per alleujar les vermellors.

Com tractar les vermellors del rostre

És important seguir un ritual de cures diàries perquè la pell estigui ben hidratada i protegida. Comença per netejar la pell, després aplica’t un tònic o un gel i finalment no et pots descuidar les cremes de dia i nit.

Neteja suau

Aquest tipus de pells requereixen una netejadora facial suau, que no contingui ni fragàncies, ni colorants ni conservants químics. Les netejadores naturals permeten que la pell no es ressequi i, al mateix temps, proporcionen efectes calmants i equilibren la capa protectora de la dermis.

Molta hidratació

Després de la neteja cal hidratar profundament la pell i protegir-la davant els canvis de temperatura. L’ideal és aplicar un gel facial reafirmant, ja que té una textura molt lleugera i refrescant que calma, hidrata i prevé la dilatació dels capil·lars. A més, aquests gels faciliten que les cremes de dia i de nit penetrin millor i siguin més eficaces.

Protecció contínua

És important anar aplicant una crema al llarg del dia que protegeixi i calmi la dermis de les agressions externes com el vent, el fred o l’excés de calefacció.

Nutrició nocturna

Cal nodrir el cutis amb una crema de nit hidratant. Aquesta crema ha d’estar formulada a base de principis actius que reestructurin les pells hipersensibles i n’incrementin les defenses. Descobreix tots els nostres consells de bellesa.

Contingut relacionat

  • Consells

Mans suaus i hidratades

Amb el fred, les mans es deshidraten i ressequen amb...

  • Consells

Regenera la pell de la cara

El canvi d'estació és una bona època per regenerar la...

  • Consells

Combat la pell resseca

Combat la pell resseca a través d'una correcta hidratació. Descobreix...