Consells

Regenera la pell de la cara

El canvi d’estació és una bona època per regenerar la pell de la cara. Segueix els nostres consells per aconseguir una pell més sana, revitalitzada, oxigenada i lluminosa.

Regenera la pell de la cara - Consells - Veritas

El ritme accelerat, els menjars poc saludables, la calefacció i el fred són alguns dels factors que apaguen el to i la lluminositat de la pell. Per aquest motiu et recomanem un pla de xoc per començar bé la primavera. Amb només tres passos aconseguiràs una pell renovada per dins i per fora.

  1. Purificar

És fonamental exfoliar el cutis en profunditat per afinar el porus i eliminar les cèl·lules oxidades. A més de donar brillantor i suavitat a la dermis, els exfoliants atenuen les cicatrius i les taques. No obstant això, no és aconsellable fer-ho més d’un cop per setmana, ja que podrien aparèixer irritacions.

Pílings casolans

Sucre i oli d’oliva: Barreja 3 cullerades de sucre de canya i 2 cullerades d’oli d’oliva verge extra. El sucre exfoliarà la pell, mentre que l’oli la repararà i nodrirà. Aplica la barreja sobre la cara humida amb massatges circulars molt suaus i esbandeix amb aigua tèbia.

Ametlles, mel i llimona: Necessites 1 cullerada de mel, 2 ametlles moltes i 1/2 cullerada de suc de llimona. Emulsiona tots els ingredients, estén-los sobre el cutis humitejat, fes un massatge i deixa-ho actuar durant 10 minuts. Retira-ho amb aigua tèbia.

 

  1. Revitalitzar

Les cremes elaborades a base d’ingredients vegetals són ideals per nodrir-la, ja que aconsegueixen que recuperi la seva turgència i lluminositat de manera natural.

Oli de coco: Hidrata la pell i manté la humitat en el seu interior perquè no es ressequi. A més, és molt ric en vitamina E, que prevé l’envelliment prematur. Cal posar-ne una petita quantitat on apareixen les primeres arrugues d’expressió.

Àloe vera: És capaç d’estimular i enfortir les fibres de col·lagen i elastina, atenuant les arrugues i evitant-ne la reaparició. També afavoreix una correcta distribució de la melanina, fet que ajuda a aclarir les taques provocades pel sol.

  1. Atacar des de dins

Perquè la neteja de la pell sigui completa, el pla ha d’incloure una dieta correcta i un estil de vida saludable.

Alimentació sana: Pren diàriament fruites, verdures i cereals ecològics i redueix les proteïnes animals i els greixos. A més, beu molts líquids, com ara aigua, infusions, sucs de fruita i brous vegetals.

Exercici i descans: Cal fer alguna activitat física de manera regular perquè la circulació sanguínia i limfàtica puguin realitzar la seva doble funció de drenatge de residus i aportació d’oxigen a les cèl·lules. Finalment, el fet d’anar a dormir i llevar-se d’hora ajudarà a la correcta regeneració nocturna.

Pots trobar tots els productes d’aquest article a la botiga en línia de Veritas o a les botigues físiques. Troba el teu supermercat Veritas més pròxim!