Ara a Veritas

Cistella Veritas, una iniciativa solidària

La cistella veritas neix arran de la pandèmia del coronavirus. A Veritas vam decidir ajudar a persones en risc de vulnerabilitat proporcionant-los semanalment una cistella d’aliments.

Cistella Veritas, una iniciativa solidària - Veritas

Cistella Veritas, una iniciativa solidària

En veure que la pandèmia s’allargava, vam prendre la determinació d’ajudar d’una manera sostinguda en el temps a famílies en situació de pobresa econòmica i que no tenien les necessitats alimentàries cobertes.

Hem acompanyat durant vuir mesos 50 famílies amb cistelles solidàries per garantir que cada setmana entrava menjar a casa seva.

Les cistelles incloïen productes ecològics i bàsics per a una dieta equilibrada, amb una densitat nutricional alta i que es poguessin fer servir en múltiples receptes sense necessitat d’una gran elaboració. La selecció de productes la vam fer juntament amb la dietista Mireia Marín.

Hem aconseguit alimentar 150 persones durant 32 setmanes amb cistelles valorades en 24,54€

Col·laboració amb la Fundació Banc de Recursos

Per aconseguir-ho, col·laborem amb la Fundació Banc de Recursos a través de Pont Alimentari, una iniciativa que vol reduir el malbaratament alimentari i fomentar la solidaritat.

La nostra col·laboració es remunta a l’any 2017. Des de llavors i recolzant-nos en el seu projecte Pont Alimentari, cada setmana donem les minves de les nostres botigues a diferents entitats socials, amb la finalitat de reduir la inseguretat i el desaprofitament alimentaris.

Durant el 2020, les donacions han ascendit a 411.014 kg, amb un valor de 50.214 €

Cistella Veritas, una iniciativa solidària - Veritas

A causa de la situació d’emergència provocada per la crisi de la Covid-10, l’any passat van fer una donació al Rebost de Gràcia (Barcelona). Aquesta entitat s’encarrega d’atendre famílies derivades de Serveis Socials.

  1. 600 litres de brou Veritas
  2. 320 sucs de fruita
  3. 20 mones de Pasqua

Impacte positiu

A Veritas continuem treballant per aconseguir un impacte positiu en les comunitats locals on operem i, gràcies a aquest projecte, contribuïm a la millora d’alguns dels Objectius de Desenvolupament Sostenible:

  • Fi de la pobresa
  • Fam zero
  • Salut i benestar
  • Reducció de les desigualtats
  • Aliances per aconseguir els objectius

Contingut relacionat

  • Ara a Veritas

Provoquem un canvi

Provoquem un canvi és una iniciativa d'activisme per impulsar canvis...

  • Ara a Veritas

Arriben els ecos solidaris a l’app Veritas!

Converteix els teus punts de fidelització en ecos solidaris per...