Ara a Veritas

Cervesa Segunda Vida

Què va ser primer, el pa o la cervesa? Si ens remuntem als seus antics orígens, totes dues preparacions partien del simple ferment d’aigua i farina; si la mescla tenia més farina es convertia en pa i, per contra, si sobrava líquid el que s’obtenia era cervesa.

Cerveza Segunda Vida - Veritas

Amb el pas del anys, la producció dels dos aliments s’ha anat sofisticant amb combinacions i afegits que agiliten la producció d’aquests aliments que han sabut sobreviure al pas del temps.

Cerveza Segunda Vida

D’ara endavant, tornaran a formar part d’un procés recíproc d’aprofitament: del mateix blat utilitzat per l’Obrador Veritas, i sense deixar de banda la qualitat que caracteritza els nostres productes, neix la cervesa Segunda Vida.. 

La cervesa Ale és d’alta fermentació; en ser produïda sense additius ni conservants manté totes les propietats nutritives i organolèptiques d’una cervesa artesanal.

D’altra banda, el nostre pa de qualitat i gust autèntics és elaborat sense dreceres químiques: el fem amb massa mare, respectant cada temps del procés, cosa que és un actiu altament beneficiós per a la microbiota intestinal.

Cerveza Segunda Vida - Veritas

La cuina d’aprofitament és una cosa que les nostres àvies han passat fa temps però que avui mateix és una tendència per cuidar la nostra economia i respectar el medi ambient. Aquest concepte, afegit al valor de compartir, es fon en una cervesa que converteix l’excedent de pa produït per l’Obrador Veritas en una matèria primera d’altíssima qualitat per produir una cervesa artesana Ale i donar-li una segona vida per continuar compartint el gust del que és autèntic. 

La circularitat de la nostra feina dona vida a un aliment i en transforma un altre successivament, en un procés altament respectuós amb el medi ambient: optimitzem l’ús de recursos, conseven la qualitat de la matèria primera i reduïm la quantitat de deixalles i residus.

Descobreix els beneficis del nostre pa ecològic.

Contingut relacionat

  • Ara a Veritas

Cerveses artesanes i ecològiques

Les cerveses ecològiques fermenten de manera natural sense que hi...

  • Ara a Veritas

Apostem pels envasos sostenibles

Rpet, materials compostables, alumini reciclable i vidre són els materials...