Ara a Veritas

Aliança inèdita amb Oxfam Intermón

Veritas i Oxfam Intermón s’uneixen per desenvolupar una gamma de productes ecològics i de comerç just, amb l’objectiu de millorar la vida de les famílies productores d’Amèrica Llatina, Àsia i Àfrica. Aliança inèdita amb Oxfam Intermón - Ara a Veritas

Aliança inèdita amb Oxfam Intermón

Aquesta és la primera vegada que Oxfam Intermón, l’ONG que treballa des de fa més de 60 anys en cooperació al desenvolupament, acció humanitària i sensibilització, du a terme una aliança similar. Junts desenvoluparem una gamma de productes ecològics i de comerç just, en què les dues entitats apareixerem en el mateix producte. Això és possible gràcies a la conjunció de valors i compromisos entre les dues institucions, com són la importància de posar els drets de les persones al centre, el consum conscient i responsable i la sostenibilitat.
Aquesta aliança ens permet continuar donant suport a milers de famílies i oferir al públic de Veritas uns productes naturals sostenibles socialment i mediambientalment.
Amb aquesta iniciativa contribuirem a la millora de la vida de les famílies productores a Amèrica Llatina, Àsia i Àfrica, i permetrem que productes importats directament estiguin a l’abast dels nostres clients. Segons Chema Vera, director general d’Oxfam Intermón, “les famílies pageses amb qui treballem s’uneixen en cooperatives o microempreses, treballen les seves terres de manera tradicional per obtenir millors ingressos i donar suport al desenvolupament de la seva comunitat. Aquesta aliança ens permet continuar donant suport a milers de famílies i oferir al públic de Veritas uns productes naturals sostenibles socialment i mediambientalment”. Oxfam Intermón fa més de 25 anys que dedica esforços a la comercialització de productes de comerç just, establint unes bases d’igualtat i transparència en les relacions de treball que permeten millorar les condicions de vida de les famílies productores. Treballen amb 127 grups productors a 47 països d’Àfrica, Amèrica Llatina i Àsia, i durant el 2017 han realitzat compres per valor de 2,6 milions d’euros a aquestes cooperatives. En paraules de Silvio Elías, cofundador i conseller delegat de Veritas, “la labor d’Oxfam Intermón ens sembla increïble i el complement perfecte perquè des de Veritas puguem col·laborar en projectes que fomenten la salut i la consciència social alhora que incentiven el desenvolupament en comunitats vulnerables”.

Contingut relacionat

  • Ara a Veritas

Seguim creant impacte positiu com a B Corp

Som el primer supermercat d'Europa amb la certificació B Corp....