#AixecaLaMà

Desodorant ecològic i solidari Viridis

Aixeca la mà contra el càncer de mama!

El desodorant ecològic i solidari Viridis és un producte d’higiene femenina completament lliure de substàncies químiques i perjudicials per a la salut de la dona.

Un dels compromisos de Veritas és apostar per iniciatives que generin impacte social. Dins d’aquest propòsit, posem especial èmfasi en els drets i les necessitats de les dones. Per aquest motiu, durant anys hem recopilat diferents estudis científics que analitzen les substàncies presents en els desodorants, i hem constatat que un ús prolongat de desodorants amb ingredients químics està vinculat a un increment del risc de patir càncer de mama.

Davant aquestes recerques, i amb l’objectiu d’oferir a les nostres clientes un producte que no perjudiqués la seva salut, l’any 2019 vam llançar el desodorant ecològic Viridis, un producte sense ingredients tòxics ni perjudicials per a la salut que deixa transpirar els porus de la pell amb una fresca olor de cítric, ja que conté oli essencial de llimona, olis vegetals d’oliva, coco i calèndula, i actius microbians naturals.

Els ingredients del desodorant

A l’hora de crear el desodorant ecològic Viridis no hem volgut incloure alguns ingredients per les conclusions extretes dels estudis científics que hem anat recopilant.

Aquests estudis demostren que substàncies presents a la majoria de desodorants convencionals com el triclosan, les sals d’alumini, les silicones, els perfums sintètics, els ftalats i els conservants sintètics, entre d’altres, poden ser perjudicials per a la pell i la salut.

A continuació, trobareu una taula amb els ingredients més utilitzats en desodorants ecològics i no ecològics.

Ingredients del desodorant solidari Viridis

Desodorant solidari i ecològic

D’altra banda, a més d’oferir un desodorant lliure de substàncies químiques, el 2019 vam llançar la campanya “Aixeca la mà”, amb el compromís de donar el 100% dels beneficis de la venda del desodorant a associacions locals que treballen per millorar la qualitat de vida de les dones amb càncer de mama. 

Des dels inicis del projecte, hem aconseguit recaptar més de 40.000 euros que hem repartit entre 5 entitats.

  • CMM. Cáncer de Mama Metastásico.
  • APAAC. Asociación Pitiusa de Ayuda a Afectados de Cáncer.
  • ACAMBI. Asociación de Cáncer de Mama y/o Ginecológico de Bizkaia.
  • Asociación Carena.
  • Fundació FERO amb el Programa de Diagnòstic Molecular Avançat (DIAMAV)

L’any 2023, la xifra de donacions ha superat els 3.420 euros, que es repartiran entre aquestes mateixes associacions.


Ets una associació local que col·labora en la lluita contra el càncer de mama?

Agraïm a Laboratorios Carol la seva implicació i participació en el desenvolupament del projecte. També donem les gràcies a totes les persones que heu adquirit un desodorant i heu contribuït a fer que el projecte sigui possible. Continuem endavant!