Ara a Veritas

Seguim fent costat a les dones amb càncer de mama

L’any 2019 vam engegar la campanya “Aixeca la mà” amb el compromís de donar el 100% dels beneficis de la venda del desodorant ecològic i solidari Viridis a entitats socials que treballen per millorar la qualitat de vida de les dones que conviuen amb el càncer de mama.

Des dels inicis del projecte i fins a finals de l’any 2022, hem aconseguit recaptar més de 37.000 euros que hem repartit entre 5 entitats.

  • CMM – Càncer de Mama Metastàtic
  • APAAC – Associació Pitiüsa d’Ajuda als Afectats de Càncer
  • ACAMBI – Associació de Càncer de Mama i/o Ginecològic de Bizkaia
  • Associació Carena
  • Fundació FERO amb el Programa de Diagnòstic Molecular Avançat (DIAMAV)

L’any 2022, la xifra de donacions ha superat els 7.000 euros, que s’han repartit entre aquestes mateixes associacions.

Càncer de Mama Metastàtic (CMM)

CMM - Aixeca la mà - Donacions 2022 - Veritas
CMM

La jove Chiara Giorgetti va crear el 2017 un grup privat a Facebook amb la finalitat de compartir les vivències de dones amb càncer de mama metastàtic. Avui dia, aquest projecte ha evolucionat fins a convertir-se en una associació que té els objectius de donar visibilitat a les dones que pateixen càncer de mama i no es curen, de fer costat a les pacients que estan en aquesta etapa i d’obtenir fons per a la recerca d’aquesta mena de càncer.

Associació Pitiüsa d’Ajuda als Afectats de Càncer (APAAC)

APAAC - Aixeca la mà - Donacions 2022 - Veritas
APAAC

Aquesta organització sense ànim de lucre es va crear l’octubre del 2015 amb l’objectiu de complementar l’atenció sanitària pública a l’àrea oncològica d’Eivissa i Formentera. Garanteixen l’atenció integral de l’afectat oncològic i dels seus familiars, a més de millorar la seva qualitat de vida i les expectatives del tractament.

La donació s’utilitzarà per al subprograma d’atenció psicooncològica per a dones afectades de càncer de mama.

Associació de Càncer de Mama i/o Ginecològic de Bizkaia (ACAMBI)

ACAMBI - Aixeca la mà - Donacions 2022 - Veritas
ACAMBI

Aquesta associació sense ànim de lucre està dirigida i gestionada per persones voluntàries que s’han vist afectades per càncer de mama i ginecològic. Des del 1988 ofereixen assessorament legal i serveis, entre els quals destaquen el préstec de perruques, l’atenció personalitzada, les pròtesis de suport o la fisioteràpia.

Associació Carena

Associació Carena - Aixeca la mà - Donacions 2022 - Veritas
Associació Carena

Des del 1996, l’organització Carena proporciona informació, suport psicològic i acompanyament a persones en procés de malaltia greu o dol, així com als seus familiars.

Fundació FERO

Fundació FERO - Aixeca la mà - Donacions 2022 - Veritas
Fundació FERO

La donació es destina al Programa de Diagnòstic Molecular Avançat (DIAMAV) finançat per la Fundació FERO i que es duu a terme a l’Hospital de la Vall d’Hebron. El programa es basa en la caracterització molecular integral dels tumors de pacients diagnosticats amb diferents tipus de càncer perquè puguin rebre teràpies dirigides experimentals.

Moltes gràcies a totes les persones que heu adquirit el desodorant ecològic i solidari Viridis. Aquest petit gest significa un gran impuls perquè aquestes associacions puguin continuar fent costat a les dones amb càncer de mama.

Viridis, el desodorant solidari i ecològic

El desodorant Viridis és un producte elaborat amb ingredients naturals de gran qualitat procedents de l’agricultura ecològica, com l’oli essencial de llimona, olis vegetals d’oliva, coco i calèndula, i actius microbians naturals. Gràcies a la seva formulació, desenvolupada en col·laboració amb Natural Cosmetic Lab, deixa transpirar els porus de la pell i aporta una fresca olor de cítric.

A diferència dels desodorants convencionals, i amb l’objectiu d’oferir a les nostres clientes un desodorant que no pugui perjudicar la seva salut, Viridis no conté triclosan, sals d’alumini, silicones, ni perfums, conservants sintètics i altres ingredients l’ús prolongat dels quals podria danyar la pell.

Aquesta campanya és només una de les accions que hem emprès amb l’objectiu de millorar l’entorn social en el qual desenvolupem la nostra activitat. Un altre projecte que també destaquem és la campanya “Provoquem un canvi”. La missió d’aquest projecte és impulsar canvis legislatius orientats a revertir situacions que es consideren injustes, com per exemple la rebaixa de l’IVA dels productes d’higiene femenina.

Contingut relacionat

  • Ara a Veritas

A Veritas tenim un clar compromís amb la sostenibilitat

Més enllà de proveir les llars amb productes saludables i...

  • Ara a Veritas

Odile Fernández: “hi hauria d’haver nutricionistes a totes les unitats d’oncologia”

Odile Fernández, és metge de família. Va tenir un càncer...

  • Ara a Veritas

Marieta Fernández: “el risc del càncer de mama es pot prevenir en un percentatge alt”

Marieta Fernández és catedràtica de la Universidad de Granada i...