Atenció al client
De dilluns a divendres de 9 a 20 h. Dissabtes de 9 a 14 h (excepte festius).
L’alimentació és una peça clau per a la prevenció del càncer de mama. Els antioxidants presents en certs aliments exerceixen funcions molt importants en la integritat de les cèl·lules i del seu funcionament normal.
Es calcula que una de cada vuit dones espanyoles tindrà càncer de mama en algun moment de la vida. Tot i que la supervivència en aquest tipus de càncer ha augmentat en els darrers anys, encara és el més letal en dones a Espanya. Una alteració de l’equilibri entre allò extern que ens ataca, com ara el tabaquisme o la radiació, i el nostre cos pot arribar a modificar la nostra immunitat i donar com a resultat una proliferació incontrolada de cèl·lules que condueixen a la formació d’un tumor.
Els antioxidants us ajudaran a mantenir aquest equilibri mitjançant l’alimentació. Hi ha nombrosos estudis en què es fan servir com a complements en el tractament del càncer, ja que ajuden el sistema immunitari a respondre als antígens tumorals i evitar l’evasió immunitària del tumor.
Lignans | Licopè | Resveratrol | Vitamina C | Curcumina |
Llavors de lli Llavors de sèsam Salvat de blat Cols (bròquil, cols Brussel·les) Baies | Tomàquets i productes derivats Síndria Aranja rosada Papaia | Raïm (pell negra) Vi negre Mores i nabius Cacauets | Cítrics Maduixes Kiwi Pebrot vermells i verd Bròcoli | Cúrcuma |
T’ha agradat aquest article? Troba’n més aquí.
Els canvis hormonals associats al cicle menstrual poden provocar que...
Seguir una dieta variada, de temporada i plena de color,...
Sabies que les compreses, els tampons i els protectors íntims...
Si sovint tens cremor d’estómac, reflux, inflor i problemes gàstrics,...