
Atenció al client
Horari: Dl-Dv: 9h-20h Ds: 9h-14h
(excepte festius)
(+34) 930 346 443

Compra en línia

Veritas
En aquesta època de l’any, la reina és la cirera. Vermella, carnosa i dolça, es pot fer en una gran varietat de receptes. A més, aquesta fruita, rica en hidrats de carboni, destaca per l’aportació en antioxidants.
La cirera és una fruita que es menja en pell, per aquest motiu, sempre és millor que la mengis ecològica.
A Veritas tenim cireres fresques i ecològiques procedents de Catalunya, concretament de Tarragona, en totes les nostres botigues durant els mesos de maig i juny.
La cirera, pel seu gust i atractiu color, és una fruita versàtil que es fa servir en l’elaboració de salses, galetes, gelats, postres, etc. Per això, en dies calorosos, et proposem incorporar-la en batuts i acompanyar-la amb glaçons.
Per treure’n fàcilment el pinyol, punxa les cireres per la base amb un escuradents i, quan notis el pinyol, continua empenyent per arrossegar-lo cap enfora. Un cop sense, les bats amb llet, iogurt, quefir o les seves versions vegetals fins a obtenir un batut, i les combines amb llavors, fruita seca o altres fruites.
T’ha agradat aquest article? Descobreix més aquí.
Durant la primavera, la natura ens ofereix verdures i hortalisses...
El seu intens color fosc i la pell brillant converteixen...
Natilles de cireres, unes delicioses postres de temporada que resulten...
Sorbet de cireres i umeboshi, una recepta proposada per la...