Receptes

Amanida de fajol, espinacs i cireres

Has preparat alguna vegada una amanida amb cireres? Saludables i delicioses, el seu sabor dolç contrasta amb les fulles verdes, fajol i el formatge de l’amanida. Aprofitem la seva temporada!

Les cireres són una fruita rica en hidrats i fibra. A més, destaquen la seva concentració en antioxidants.

  1. Escalfa una olla amb un raig d’oli i salta el fajol durant 1 minut a foc mitjà.
  2. Afegeix-hi l’aigua i un pessic de sal i, quan comenci a bullir, tapa-ho i cuina durant 15 minuts, o fins que ja no quedi aigua.
  3. Reserva el fajol en un bol i barreja-ho amb un raig d’oli per evitar que s’enganxi. Deixa-ho refredar.
  4. Renta les cireres i retira’n el pinyol. Després, talla-les per la meitat.
  5. Talla el formatge feta a daus petits.
  6. Pica les avellanes.
  7. En un bol, barreja les fulles de ruca i les d’espinacs. Després, afegeix-hi el fajol cuit, les cireres, el formatge feta i les avellanes.
  8. Barreja i serveix l’amanida. Amaneix-la amb un raig d’oli i un toc de pebre al gust, i a gaudir!

I que aprofiti d’aquesta deliciosa amanida amb productes de temporada!

Text: Gina Estapé, dietista, nutricionista i creadora de @myhealthybites

T’ha agradat aquesta recepta? Descobreix més aquí.

Contingut relacionat

  • Receptes

Idees fàcils amb cireres

El seu intens color fosc i la pell brillant converteixen...

  • Receptes

Aquesta primavera menja sa, menja ecològic

Durant la primavera, la natura ens ofereix verdures i hortalisses...

  • Receptes

Amanida cruixent de blat de moro i quinoa

Una amanida cruixent nutritiva i facilíssima de preparar. El blat...

  • Receptes

Amanida de tofu fumat amb amaniment d’ametlles i pera

Amanida de tofu fumat, una proposta diferent i amb molts...