Atenció al client
De dilluns a divendres de 9 a 20 h. Dissabtes de 9 a 14 h (excepte festius).
Saborosa, saludable, digestiva, nutritiva… La nostra barra artesana d’espelta està feta al nostre obrador amb farina d’espelta integral ecològica i massa mare de cultiu propi. Un pa indispensable que combina amb tot, amb un gust i un aroma que remeten als pans d’abans, esponjosos i cruixents alhora.
L’espelta és un dels grans anomenats antics i un dels seus grans valors és l’autenticitat, ja que mai s’ha hibridat amb altres espècies. Es tracta d’una varietat ancestral de blat, però més nutritiva, suau i gustosa, que produeix un pa de molla espessa i consistent, amb un toc que recorda la fruita seca.
El que converteix l’espelta en un cereal interessantíssim des del punt de vista nutricional és la seva riquesa en proteïnes. Aquestes són més completes perquè contenen un aminoàcid essencial: la lisina, un nutrient que resulta clau per la seva implicació en l’absorció del calci i el desenvolupament de les defenses.
També aporta vitamines del grup B, que són indispensables per al funcionament del sistema nerviós, i minerals, com magnesi, ferro, fòsfor, zinc.
Fem la nostra artesana d’espelta totalment ecològica de manera artesanal amb farina d’espelta integral, que barregem amb una mica de farina blanca d’espelta, i massa mare de cultiu propi, que també està feta amb farina d’espelta. La massa mare li proporciona una textura excepcional i predigereix els nutrients, cosa que en facilita l’absorció i protegeix la microbiota intestinal.
Elaborat segons l’estricte protocol ecològic, aquest pa és fruit d’un procés de fermentació lenta que dura gairebé dos dies: la massa mare, que suposa la meitat de la farina utilitzada, treballa durant 24 hores, a les quals se suma el llarg repòs de les peces abans d’anar al forn.
Entre les seves qualitats principals sobresurt una destacable dosi de fibra, que el converteix en una bona ajuda si es vol regular el trànsit intestinal i evitar el restrenyiment.
Tot i que l’espelta té gluten, la composició molecular d’aquest últim és diferent de la del gluten de blat i és més fràgil, per la qual cosa es trenca fàcilment en mastegar, de manera que n’afavoreix la digestió. Per això, els que tenen dificultats per digerir i assimilar el gluten solen tolerar millor el pa d’espelta, que així i tot continua sense ser apte per a celíacs.
Descobreix la nostra barra artesana, un dels nostres grans èxits,...
El recent Reial decret que regula la qualitat del pa...
Ja és aquí la nova proposta del nostre obrador! El...
El pa és un producte de consum diari, o bé...