Verdures

Zoodles de carbassó amb ajoblanco d’anacards

Zoodles de carbassó, uns divertits espaguetis vegetals que et permeten gaudir de totes les propietats d’aquesta hortalissa, que es mantenen intactes perquè no es couen. El carbassó és ric en vitamines i minerals, aporta pocs carbohidrats i molta aigua, ideal per a dietes lleugeres. Per la seva banda, els anacards són rics en fibra i greixos que ajuden a controlar el colesterol. Aquesta deliciosa recepta ens la comparteix Rocío Montoya, de Veggieboggie.

Zoodles de carbassó amb ajoblanco d’anacards

Ingredients:

Elaboració:

  1. Esprem la llimona i reserva el suc.
  2. Bat els anacards, el suc de llimona, el gra d’all, un raig d’aigua mineral i sal i pebre al gust fins a obtenir una crema amb una textura similar a la de la nata.
  3. Fes els zoodles de carbassó amb un espiralitzador, una mandolina o tallant la verdura en tires molt fines amb un ganivet.
  4. Col·loca els espaguetis vegetals en una enciamera, afegeix-hi una mica de sal, fes-hi un massatge uns segons i retira l’excés de líquid que deixa anar el carbassó.
  5. Aboca-hi l’ajoblanco d’anacards, barreja-ho suaument i incorpora-hi els tomàquets cirerols, les olives negres i el formatge feta esmicolat.
  6. Amaneix-ho i decora-ho amb julivert fresc i llavors de cànem.
Gaudeix de les nostres receptes amb verdures!

Contingut relacionat

  • Verdures

Bruschetta amb tomàquet al forn i tàperes

Bruschetta amb tomàquet al forn i tàperes, un entrant tradicional...

  • Verdures

Nyoquis de carbassa, pesto i tomàquet

Nyoquis de carbassa, pesto i tomàquet, una recepta deliciosa i...

  • Verdures

Ajorrosa – FastGood

Ajorrosa, un variant del saboròs i refrescant ajoblanco, per obra i...