Llegir etiquetes

L’etiqueta d’una xucrut ecològica

Cada vegada més persones es rendeixen davant els beneficis dels productes fermentats. És el cas de la xucrut, una de les maneres més antigues de conservar la col. Molt recomanada per al sistema immunitari, és important triar una xucrut fermentada seguint la recepta original, sense additius.

Hem analitzat l’etiqueta de la xucrut ecològica Veritas comparada amb l’etiqueta d’una no ecològica.

L'etiqueta d'una xucrut ecològica - Veritas

Per què es interessant integrar-la en la nostra dieta habitual? La xucrut ens ajuda a reforçar les defenses i a repoblar i mantenir l’equilibri de la microbiota. I en triar-la ecològica, garantim que aquestes propietats es mantenen intactes i lliures de químics afegits.

L’etiqueta d’una xucrut ecològica

L’etiqueta ecològica destaca per incloure només els ingredients de l’elaboració tradicional: la col i la sal. A més, com que és col ecològica, es garanteix que s’ha collit lliure de pesticides i herbicides.

L'etiqueta d'una xucrut ecològica - Veritas

És el cas contrari de l’etiqueta no ecològica. A més de no ser col ecològica, hi trobem altres ingredients, com el vi blanc, o l’ús d’additius com antioxidants i àcid ascòrbic.

L'etiqueta d'una xucrut no ecològica - Veritas

El chucrut a la cuina

Gràcies a la xucrut ecològica Veritas aconseguiràs mantenir el sistema immunitari a ratlla, a més de ser una opció magnífica per als teus plats.

  • Com a condiment en vinagetes i salses
  • En amanides
  • Per preparar sandvitxos
  • Com topping en torrades i crackers

Contingut relacionat

  • Llegir etiquetes

L’etiqueta d’una crema de carbassa ecològica

La crema de carbassa és una recepta reconfortant que podem...