Veritas Textile Project

A Veritas estem compromesos amb el consum conscient i responsable. Per això, posem a disposició dels nostres clients el Veritas Textile Project, un servei per recuperar i donar una segona vida a la roba que ja no utilitzes.

Veritas Textile Project

Com funciona?

Ara, amb la teva compra online, et recollim gratis la roba, el calçat i els complements que no utilitzes i els portem a la Fundació Humana, perquè els doni una segona vida.

Aquest projecte el realitzem en col·laboració amb Humana, Etransport i amb el suport de l’Agència de Residus de Catalunya.

Com puc participar-hi?

Quan realitzis la teva compra, veuràs un destacat on podràs indicar amb quantes bosses vols col·laborar. Pots donar fins a 4 bosses de roba de 20 a 30 L.

1 bossa de 20 fins a 30 litres.

(Pes de 5kg aproximadament)

3 bosses amb un total de fins a 90 litres.

2 bosses amb un total de fins 60 litres.

4 bosses amb un total de fins a 120 litres.


Assegura’t que les bosses on posaràs la roba estan tancades i en bon estat per al seu trasllat.

Impacte social i mediambiental positiu

La reutilització i reciclatge de les peces de roba, complements i calçat, té un benefici ambiental: contribueix a l’estalvi de recursos, la protecció del medi ambient i la lluita contra el canvi climàtic. La gestió sostenible del residu tèxtil estalvia tones de CO₂ a l’atmosfera, genera ocupació verda i contribueix a l’economia social.

Et sumes al Veritas Textile Project?

Accedeix a la shop en línia de Veritas, fes la teva comanda i dóna la teva roba. Així tindrà una segona vida!

Col·laboradors