Ara a Veritas

Veritas Ecological Challenge

Tens un projecte que pot aportar solucions sostenibles per millorar el món? Apunta’t al Veritas Ecological Challenge i aconsegueix finançament per dur-lo a terme. Tenim clar que l’alimentació ecològica és el camí per a una vida més sana i un món millor, però encara queda molt camí per recórrer. Per això llancem el Veritas Ecological Challenge, amb l’objectiu de trobar projectes que millorin el món.

Veritas Ecological Challenge

El món ens planteja cada dia reptes nous que ens afecten a tots i que tenen a veure amb el món que volem per al futur. Com a persones hem de decidir si som espectadors o protagonistes. Per canviar el món cal passar a l’acció. Busquem projectes que aportin solucions més sostenibles per #elmundoquequieres; des d’un nou packaging fins a un projecte d’agricultura ecològica o transport més sostenible. Anima’t a presentar la teva proposta i llançar una campanya de crowfunding per impulsar-la! Amb aquesta iniciativa volem contribuir a facilitar el llançament de projectes en l’àmbit de l’alimentació ecològica amb els objectius següents:
  • Donar suport a iniciatives pioneres que treballin per aconseguir un món millor.
  • Innovar entorn del desenvolupament de productes i/o processos més sostenibles en la cadena alimentària.
  • Mobilitzar la societat i augmentar la seva consciència sobre els beneficis de l’alimentació ecològica.

Què és el crowfunding?

El crowfunding és l’eina que permet finançar el teu projecte de manera participativa, involucrant-hi totes les persones que creuen que és important i que hi volen contribuir perquè sigui una realitat. En aquest cas col·laborem amb Ulule, la plataforma de crowfunding que ens ajudarà en el desenvolupament de tot el projecte. Participa-hi!

Contingut relacionat

  • Ara a Veritas

Cuina d’aprofitament contra el malbaratament alimentari

Coneixes la nostra oferta de Cuina d’Aprofitament? La Cuina Veritas...