Atenció al client
De dilluns a divendres de 9 a 20 h. Dissabtes de 9 a 14 h (excepte festius).
El llevat nutricional caracteritza perquè té gust de formatge i es pot incorporar a tota mena de receptes. Afegeix-lo a amanides, patés, arrossos, pastes…!
És una forma inactiva de llevat que s’obté a partir de la fermentació de la melassa de sucre de remolatxa o de canya. Posteriorment, se sotmet a un procés d’assecatge i pasteurització. El resultat és un aliment ric en proteïnes vegetals d’alta qualitat i amb un elevat contingut en fibra, vitamines i minerals.
El llevat nutricional d’El Granero Integral és ideal per incorporar als teus plats preferits i la perfecta alternativa al formatge en les dietes veganes i en els casos d’intolerància als lactis.
És el substitut ideal del formatge ratllat en multitud de receptes, però recorda escampar-lo abans de servir i no el gratinis al forn perquè es podria tornar amarg. També el pots afegir, amb l’objectiu de potenciar els gustos, a formatges o patés fets a base de llavors o fruita seca remullada; empolvorar qualsevol amanida, o fer-lo servir per realçar una vinagreta, dos casos en què combina molt bé amb mostassa. I si t’agrada fer els teus propis pans i pastissos, no dubtis a incorporar-ne una petita quantitat, sempre amb moderació.
Prova d’utilitzar-lo en purés espessos de tubercles (patata, moniato, iuca) i obtindràs una mescla similar al formatge cremós per dipejar. Has de triturar els tubercles un cop cuits i afegir-hi una mica d’aigua, suc de llimona, all, sal, pebre i llevat nutricional, que serà l’encarregat d’aportar-li el seu sabor característic. Igualment, no dubtis a fer-lo servir per acompanyar cereals –proporciona una gran cremositat als risottos, per exemple– o barrejar-lo amb la massa de creps o blinis.
A més d'estabilitzar el colesterol i regular les funcions intestinals,...
L'herba de blat són brots tendres de la llavor de...
Elaborada amb farina de blat de moro, la polenta et...