Ara a Veritas

A Veritas només tenim taronges de veritat

Som en plena temporada de fred, i la natura ens ofereix aliments rics en vitamina C com les taronges, unes aliades perfectes per aquesta època de l’any. Les varietats que trobes als nostres supermercats són ecològiques i provenen de Catalunya, el País Valencià i Múrcia.

Per fer-te del Club Veritas, et regalem 3 taronges per fer suc.
Demana-les a la caixa per una compra mínima de 15 euros.
Fes-te del Club Veritas
A Veritas només tenim taronges de veritat
Preu exclusiu del Club Veritas: una bossa de malla de 3 kg de taronges per fer suc a 1,29 € kg.

La taronja, una fruita amb un gran poder antioxidant

La taronja ens arriba en l’època de l’any en què més la necessitem. Es conrea d’octubre a juny a Espanya, especialment al País Valencià, per això només trobaràs taronges als nostres supermercats en aquesta època de l’any.

Fonoll amb salsa de taronja - Receptes - Veritas
Recepta: Fonoll amb salsa de taronja

És considerada una de les fruites amb més poder antioxidant, perquè té una quantitat elevada de vitamina C. Aquesta vitamina ens ajuda a combatre els característics refredats d’hivern, per tal com reforça el nostre sistema immunitari, entre moltes altres funcions.

Una taronja de mida mitjana aporta 82 mg de vitamina C, i la ingesta diària recomanada és de 60 mg.

A més, també conté carotenoides, el principal precursor de la vitamina A, que és el responsable del color de la fruita i protegeix la vista i la pell; i àcid fòlic, un element molt important per al bon desenvolupament del fetus durant la gestació.

Les taronges ecològiques són més dolces i més sucoses

Taronges ecològiques, més saludables i més saboroses

Les taronges ecològiques són molt més nutritives i gustoses, i destaquen perquè:

  • No contenen pesticides ni fertilitzants de síntesi química: quan es conreen de manera ecològica, no acumulen restes d’aquestes substàncies.
  • Són més dolces i sucoses: quant al gust, les taronges ecològiques són més dolces, la pela té més fibra i la fracció de polpa és superior a les altres.
  • Tenen més nutrients: les taronges ecològiques superen les altres en un 16,5 % de contingut de vitamina C, en un 25 %  de minerals i en un 25-28 % d’olis essencials.
* Font: M. D. Raigón – Dept. de Química de l’Escola Tècnica Superior del Medi Rural i Enologia de la Universitat Politècnica de València.Raigón Jiménez.
Mª Dolores (2020). Manual de la Nutrición Ecológica. De la molécula al plato (pàgines 431-439 / 259-268). València – Espanya, Sociedad Española de Agricultura Ecológica.

De l’arbre als nostres supermercats

Taronges de la Xina? No en tenim

L’empresa Morales Júcar és un dels nostres principals companys de viatge. Les seves taronges, etiquetades amb la marca Biorange, ens arriben del País Valencià acabades de collir. Són molt dolces i sucoses, maduren a l’arbre i es cullen al punt perquè gaudeixis de tots els seus nutrients i gust inigualable.

A la cuina, de la taronja fins i tot la pela

Malgrat que se sol menjar sencera o en suc, la taronja és un ingredient excel·lent per a la pastisseria, i també en pots confitar la pela o fer-ne melmelada. En la gastronomia oriental s’afegeix a les salses agredolces i es combina amb carn i peix.

Púding de taronja, xia i gingebre - Receptes - Veritas
Recepta: Púding de taronja, xia i gingebre

Als nostres supermercats trobaràs taronges de taula i per fer suc que tenen el mateix gust, amb l’única diferència que les taronges per fer suc són més grosses.

Contingut relacionat

  • Ara a Veritas

Els cítrics ecològics aporten un 20% més de vitamina C – Estudis

Taronges, mandarines, llimones, aranges… Els cítrics ecològics aporten fins a...

  • Ara a Veritas

Taronges Biorange, les més dolces – Companys de viatge

A les nostres botigues arriben les taronges Biorange des de...

  • Ara a Veritas

Pasta integral amb salsa de taronja, formatge i nous

Molt rica en fibra, la pasta integral és un aliment...