Consells

Substitueix el sucre i el cafè

Amb el canvi de mes arriba el nou consell de Pilar Benítez per introduir canvis saludables a la teva vida, i així deixar de sentir-te esgotada. El propòsit d’abril serà el de substituir el sucre i el cafè.

Substitueix el sucre i el cafè - Consells - Veritas

Substitueix el sucre i el cafè

Durant aquest segon mes et proposaré que substitueixis el sucre i el cafè per altres productes més interessants per mantenir la teva vitalitat. Estem molt acostumats a prendre cafè i sucre perquè el primer ens aclareix i el segon ens dona energia de forma instantània, però a la llarga ens desgasten i ens la treuen. El sucre es pot substituir per endolcidors naturals que et donen energia a curt i, el que és més important, també a llarg termini, i evitant l’efecte desmineralitzant que produeix el consum d’aliments ensucrats. Pots endolcir les teves begudes, esmorzars i postres amb melasses de cereals, xarop d’atzavara, estèvia, fruites seques (panses, orellanes…) o infusions dolces com la de regalèssia. I el cafè per tes de bona qualitat o cafès de cereals. Si no pots o no vols prescindir-ne, pren-lo sempre d’origen ecològic i intenta reduir-lo només a aquells moments que realment gaudeixes.

Pots trobar tots els productes d’aquest article a la botiga en línia de Veritas o a les botigues físiques. Troba el teu supermercat Veritas més pròxim!