Setmana de la dona

Tenim un compromís amb la dona que ens ha portat a impulsar iniciatives solidàries de més impacte, amb especial recalcament en els seus drets i necessitats. Coneix els nostres projectes en els quals ajudem a les dones.

  

Veritas + Oxfam

Cafè Dona Uganda

 

Impulsem aquest projecte al costat d’Oxfam Intermón per a apoderar a les dones productores de cafè en Ankolé, Uganda.

Gràcies a aquest cafè sense intermediaris, les dones de la cooperativa poden tenir grups d’estalvi que els permeten pagar les taxes per a l’escolarització dels seus fills/as, així com per al finançament de petits negocis.

 


 

Cafè Dona Uganda Molt, Veritas + Oxfam.
Veure producte en Shop

 

 


 

Cafè Dona Uganda Càpsules, Veritas + Oxfam.
Veure producte en Shop

 

 

 

 

Coneix la nostra iniciativa

 

 


 

Viridis

Desodorante Solidario

 

Diferents estudis científics demostren que l’ús prolongat de substàncies químiques presents en els desodorants no ecològics estan vinculats a un increment del risc de patir càncer de mama.

Per això, a causa del nostre compromís amb la salut de la dona, hem creat el desodorant ecològic Viridis, elaborat amb ingredients naturals que deixen transpirar els porus de la pell.

A més, el 100% dels beneficis de la venda d’aquest desodorant el destinem a associacions locals que col·laboren en la lluita contra el càncer de mama. #LevantaLaMano.

 

 

Desodorant Solidari, Viridis.
Veure producte en Shop

 

 

 

 

Coneix la nostra iniciativa

 

 


 

Mon

Manteca de karité

 

El Sagí de karité pura és el millor cosmètic natural d’ús facial, corporal i capil·lar pels seus innombrables beneficis hidratants i calmants.

MON col·labora amb l’associació Fandema a Gàmbia, el treball i els objectius de la qual se centren en millorar l’educació bàsica de les dones creant llocs de treball i nous negocis.

En concret, imparteixen classes de cosmètica natural perquè les dones creuen els seus propis cosmètics amb productes autòctons.

 

 

Sagí de karité, Mon
Veure producte en Shop

 

 


 

Isabel

Xoco-llet Quin-Espècies

 

Aquesta xocolata és una joia; en paraules de les seves elaboradores “un plaer als sentits i al cor de les persones”.

En Isabel elaboren xocolates artesanes a partir de matèries primeres de comerç Justo i ecològiques, com el cacau i el sucre de canya, i també de consum local, principalment l’oli d’oliva verge extra i l’ametla marcona.

Els importen les persones que fan possible aquest projecte i quines són les seves condicions de treball. Per això tenen subscrit un conveni de col·laboració amb Asadicc i el programa INCORPORA de l’Obra Social La Caixa, amb l’objectiu d’afavorir la integració sociolaboral de persones en risc d’exclusió social. L’Institut de la dona els ha reconegut com a “Empresa Col·laboradora per a la Igualtat d’Oportunitats entre Dones i Homes”, ja que són una petita empresa que aposta per crear ocupació de qualitat per a les dones i conciliar així la seva vida familiar i laboral.

A més, cuiden la terra i la manera en què ens relacionem amb ella amb cadascun dels nostres actes.

 

 

Xoco-llet Quin-Espècies, Isabel.
Veure producte en Shop

 


 

Masmi

Compreses de día

 

La compresa és un producte d’ús quotidià per a les dones, que ha d’evitar irritacions i al·lèrgies. Per això, t’acostem la compresa ecològica Masmi, elaborada a partir de materials biodegradables i compostables, així com cotó ecològic certificat. Per descomptat, està completament lliure de perfums i superabsorbentes.

Visc la regla sóc poderosa és una acció d’apoderament femení que et descobreix els beneficis de la menstruació, una autèntica depuració que l’organisme realitza de manera natural per a mantenir l’equilibri de la salut hormonal.
NetejaRessalta les paraules desconegudes

 

 

Compreses de día, Masmi.
Veure producte en Shop

 


 

Masmi

Copa menstrual

 

L’alternativa més saludable, econòmica i ecològica als tampons i les compreses. És molt còmoda i fàcil d’utilitzar, i t’ajudarà a viure la menstruació d’una altra forma.

Aquesta copa menstrual està fabricada amb TPE de grau mèdic, lliure de silicona, làtex, BPA i ftalats. És reutilitzable i reciclable.

 

 

Copa Menstrual, Masmi.
Veure producte en Shop