Atenció al client
De dilluns a divendres de 9 a 20 h. Dissabtes de 9 a 14 h (excepte festius).
L’agricultura ecològica és un sistema de gestió agrícola i de producció que combina les millors pràctiques ambientals, un grau elevat de biodiversitat i unes normes exigents en sanitat i benestar animal.
Aquesta pràctica té un impacte mediambiental limitat, ja que promou:
– Un ús responsable de l’energia dels recursos naturals
– El manteniment de la biodiversitat
– La conservació dels equilibris ecològics regionals
– La millora de la fertilitat del sòl
– El manteniment de la qualitat de l’aigua
A més a més, aquesta normativa fomenta un alt nivell de benestar animal i exigeix als agricultors que respectin els hàbits de conducta específics dels animals.
Dins dels principis de l’agricultura ecològica, s’hi inclouen:
Aquests principis s’han d’aplicar a totes les etapes, des de la producció, passant per l’elaboració i incloent-hi la distribució dels productes agroalimentaris ecològics.
– Pràctiques respectuoses amb els ecosistemes
– Adobs orgànics
– Mètodes respectuosos de prevenció de plagues
– Ús de fertilitzants i pesticides de síntesi química
– Organismes genèticament modificats
– Ús lliure de tècniques d’erosió i compactació agressives
Si vols saber més sobre productes ecològics pots trobar més informació en ABC productes ecològics.
Actualment no existeix cap segell europeu públic i estandarditzat per...
Per garantir que un producte alimentari és ecològic existeix el...
El primer que has de fer per identificar si un...
La ramaderia ecològica és respectuosa amb els animals i garanteix...