Atenció al client
De dilluns a divendres de 9 a 20 h. Dissabtes de 9 a 14 h (excepte festius).
Energia sense gluten! La quinoa és un aliment indispensable al rebost dels celíacs, la quinoa amplia les possibilitats culinàries dels que no poden prendre gluten i volen menjar de manera saludable i nutritiva.
Té proteïnes d’alt valor biològic, que contenen tots els aminoàcids essencials. És rica en fibra i minerals, com ara ferro, calci i fòsfor. També conté vitamina B i àcid fòlic. A més, aporta carbohidrats d’absorció lenta i és baixa en greixos (entre un 4% i un 9%), la meitat dels quals són cardiosaludables en forma d’àcid linoleic (omega-6).
És un gra versàtil que forma part d’infinitat d’elaboracions culinàries sense gluten. És tan digestiva i ben tolerada que es pot afegir com a ingredient a les farinetes dels nadons. Els grans poden coure’s com si es tractés d’arròs, per fer risottos o paelles, però també pot incorporar-se a guisats, sopes, amanides o per fer farciments o hamburgueses vegetals. D’altra banda, és interessant per a les elaboracions dolces. Per exemple, una mescla de grans de quinoa inflada amb mel o xarop d’atzavara i fruita seca per fer barretes energètiques. Fins i tot hi ha qui les banya en xocolata per preparar delicioses llaminadures sense gluten.
Descobreix la tècnica de cuina de la quinoa en aquest vídeo.
Pots trobar la nostra quinoa ecològica a la botiga en línia.