Atenció al client
De dilluns a divendres de 9 a 20 h. Dissabtes de 9 a 14 h (excepte festius).
Elaborada amb farina de blat de moro, la polenta et permet elaborar multitud de receptes, tant salades com dolces, ja sigui un aperitiu, una guarnició, un entrant, un plat principal o unes postres. Tu tries!
Pocs plats hi ha més típics del nord d’Itàlia que la polenta. De totes les varietats -groga, blanca i fosca-, la primera és la més popular i s’elabora assecant el blat de moro i molent-lo fins a obtenir-ne una farina.
Tradicionalment, es coïa en una olla de coure a foc lent perquè se’n pogués desenvolupar tot el sabor. La lentitud d’aquest procés ha provocat l’aparició del precuit o instantani, la preparació del qual és d’allò més ràpida i senzilla.
Només cal portar a ebullició el líquid triat segons la recepta (suc, brou, llet…) i, quan comenci a bullir, abocar-hi la sèmola en forma de pluja.
Una vegada feta, et permet preparar plats dolços o salats; d’aquí que el líquid que utilitzis per a la cocció l’has de triar en funció del resultat final que vulguis obtenir.
La seva gran versatilitat la converteix en l’ingredient ideal d’un aperitiu, un plat principal, una guarnició…, tot i que també és l’acompanyament idoni de dolços i postres.
Una altra opció és deixar-la refredar una vegada cuinada i fer-ne blocs quadrats o rectangulars que pots rostir o fregir: és especialment saborosa rostida al forn amb verdures o utilitzada com a base d’una falsa pizza de carn i formatge.
No deixis de tastar aquesta saludable alternativa a les clàssiques...
Triangles de polenta, una recepta molt senzilla i deliciosa de...
Hamburguesa de polenta i verdures, recepta preparada pel reconegut xef...
Les llavors de lli són molt riques en omega-3, uns...